Lasitate sau teama?

de ce nu ii vorbesti? de ce nu te duci la EL sa ii spui ce simti? de ce stai si il cauti cu privirea pe coridor, iar apoi te intorci in clasa, multumita ca macar l-ai vazut? fara putin tupeu nu faci nimic! nu-ti dai seama??
EL e motivul pentru care zilele de scoala incep mai usor; te trezesti mai repede la gandul ca ajungand la liceu o sa-l revezi. astepti cu nerabdare ultimele ore, caci abia la sfarsitul programului tau incepe EL. si cand urmeaza sa te intalnesti cu EL, simti in stomac mii de fluturasi zburdalnici, iar mainile iti ingheata de emotie, facandu-ti tot trupul sa tremure. dar nu se intampla nimic! pur si simplu il vezi, te imbeti cu parfumul lui, absorbi tot ce poti din putinele secunde in care sunteti unul in preajma celuilalt, iar apoi, intreaga zi, te lovesti de imaginea lui, incercand sa ti-o scoti din cap.
si-atunci, de ce nu ii vorbesti?
"poate mi-e teama de respingere, poate sunt o lasa; nu am curaj. nici pana acum nu am vorbit cu EL, dar daca mi-ar da de inteles ca nu vrea nici sa fim amici, nu as mai putea nici macar sa il privesc pe ascuns."
esti o fraiera! e doar un baiat. daca intr-adevar nu vrei sa ii vorbesti, resemneaza-te. in curand, o sa termini liceul si, nemaivazandu-l, o sa il uiti.

tot ce o sa iti ramana e regretul ca nu ai incercat macar sa il cunosti mai bine; nu o sa stii niciodata cum s-ar fi derulat povestea voastra. acum, faci cum crezi..


P.S.: azi : Vama - Cu tine. melodia asta mi-a atins sufletul de la primele acorduri.

write you soon!

Comentarii

Trimiteți un comentariu