Necrutator.

sunt conservatoare. nu-mi place schimbarea. urasc trecerea timpului. ma ingrozeste gandul ca imbatranim, ca nu vom mai fi peste ceva timp. nu mi-e frica de disparitia mea; mi-e frica de faptul ca unele persoane, publice sau nu, din viata mea sau a noastra, a tuturor, ar putea disparea cu timpul de pe lume. de ce sa nu se bucure si urmasii nostri de existentele geniale ale unor persoane ca Tudor Chirila, Horia Brenciu, Marian Cozma, Anca Parghel sau Laura Stoica?
viata e nedreapta. as vrea sa am o telecomanda a timpului, exact ca in filmul "Click", si sa ma pot intoarce in trecut, cand era totul mai bine. timpul mi-a luat unele dintre cele mai dragi persoane, mi-a dat in schimb prieteni sau momente frumoase. dar de ce se incapataneaza sa treaca atat de repede?
mi-e frica de batranete. daca as avea suficienta putere, le-as da viata vesnica celor pe care nu vreau sa ii uite lumea. caci moartea e rea. fura viata si aduce uitare, indiferent ce spunem si credem noi initial.
pierdem timp pretios cu lucruri marunte. dormim prea mult, stam la scoala/birou prea mult. am uitat cum era inainte. am uitat sa ne bucuram de o zi cu soare. nu ne mai rasplatim cu un concert/spectacol. nu ne mai rasplatim nici macar cu un zambet sau o imbratisare calda.
trebuie sa ne acceptam existenta trecatoare. de aceea, trebuie sa invatam sa traim. de ce muncim intr-una? de ce nu ne bucuram de viata, de familie, de dragoste? ce facem cu banii astia murdari, pe care ne chinuim sa ii castigam, daca viata trece pe langa noi, cu viteza ilegala?

de acum inainte, o sa incerc sa ma bucur de fiecare persoana draga, de fiecare moment frumos, de fiecare zi insorita, de fiecare ploaie calda, de TOT.
voi? :)


P.S.: astazi : Holograf - Vine o zi. pentru ca se potriveste. sa ne amintim de ei.

have a beautiful day!

Comentarii

  1. din pacate... asa e. timpul trece. si nu-l poti da inapoi. iti ramane doar sa traiesti in prezent, sa visezi spre viitor! trebuie sa ne gandim ca noi suntem aici si acum; sa ne dam seama de ce conteaza unele lucruri atat de marunte, atat de mult!
    de ce suntem atat de obositi? pentru ca, de fapt, noi am uitat sa o tarim - viata. cand te-ai bucurat ultima data la vederea unei gargarite? cand ai zambit, in ultimul timp, la simtirea unui strop de ploaie scurgandu-se pe obrazul tau?
    "Numai pentru noi doi, timpul sa se-opreasca intr-o joi..." ce bine ar fi daca s-ar putea. azi sa fie joi, si maine tot joi sa fie si, de ce nu, poate si saptamana viitoare. de ce n-am putea sa traim fiecare zi, ca o zi de joi? intr-un finl ar fi vineri, si apoi week-end! fun nu?
    pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Tuturor cred că ne e frică de nou. E ceva normal până la urmă să ne fie frică de ceea ce nu ştim. Important este că putem trece peste asta alături de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  3. degeaba... dar uite... fara bani ce faci.. cum mergi la un spectacol... m'am uitat pe blog am vazut k esti din cta... joia trecuta a fost vama in concert.. a fost mijto... fara bani de unde bilet.. de unde intrare.. vezi trebuie sa stai la birou sa muncesti dar in aceiasi masura sa te si distrezi:) si faza q timpu.... timpu e cv nedefinit... e doar o notiune... zi'mi ce inseamna timpu ? stii ? nuh prea cred, nici eu nuh stiu ce inseamna...dar e ceva de care ai nevoie... cum se zice ? timpu le rezolva pe toate... :P

    RăspundețiȘtergere
  4. app mai merge o melodie... sfarsitul nuh e aici pasarea colibri dak nuh mah insel :P nuh de altcv dar am ascultat'o azi intamplator :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu