Nu stiu.

sa imi explice cineva cum sta treaba cu baietii astia! eu una nu cred ca ar fi mai timizi ca noi, fetele. sunt doar nepasatori, mai superficiali. si, cu toate astea, ii iubim. dar de cate dovezi au nevoie pentru a fi siguri ca ceea ce le spunem e adevarat, pentru a fi multumiti?
daca stie ca il place, de ce ii e rusine sa mearga la ea sa ii spuna ceva? adica, tocmai, avand in vedere ca este indragostita de el, nu ar mai vedea timiditatea, nu ar mai tine cont de faptul ca s-ar inrosi sau ca nu si-ar mai gasi cuvintele. pentru fata indragostita, e de ajuns sa ii adreseze doua cuvinte. si ii da vise noi, ii hraneste sperantele, ii alunga umbrele din minte. dar nu vrea. e las? ii e teama ca nu ar face fata sentimentelor ei? sau i se pare mai usor asa : ea il iubeste, iar el se simte bine, privit pe ascuns fiind si fara a trebui sa raspunda in vreun fel.
dar ea? la ea nu se gandeste. de parca ea ar fi obligata sa il iubeasca. dar nu e si iubirea infometata nu se satura din priviri. o sa renunte la el, la incercari, la asteptari. o sa priveasca si in lateral, nu doar in fata, nu doar spre el. cine stie, poate e cineva care o priveste si pe ea in acelasi mod in care ea isi priveste micul print nerecunoscator. si poate ea nu l-a observat. inainte sa fie prea tarziu, trebuie sa il descopere, pentru ca dragostea nu e foarte rabdatoare, dar, macar, ofera mai multe sanse.
si, pana la urma, cum e cu baietii astia?


P.S.: astazi : Beyonce - If I were a boy. asa simt.

bye!

Comentarii

  1. hm... complicat sa iti explic... nuh e chiar asa usor cum zice lumea... cum credeti voi fetele... dc mereu sa facem noi primul pas ??? e complicat q noi... oricum sunt mai multe tipuri de baieti k si la fete... e complicat... :) k asa te intreb si eu... cum e q fetele astea?
    aqm vor... peste 5 min nuh mai vor... mereu vb codat.. k sa nuh intelegi.. vb pe ascuns,se ascund, se uita dupa tn... fara sa zica nik... dc baiatu tre sa ghiceasca... cand o fata il iubeste... dak se inseala ?? poate deaia nuh face... poate ii e frica sa nuh greaseasca... e complicat... si q baieti.. dar si voi nuh imi e rusine :))

    RăspundețiȘtergere
  2. la postarea asta asteptam mai ales comentariul tau, pentru ca esti baiat. dar el stie. in cazul asta, nu exista teama de greseala, daca vrei. ar merge la sigur. dar fie sta pe loc, fie da inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  3. e complicata treaba cu baietii astia.Da-i naibii:))

    RăspundețiȘtergere
  4. 1 hm.. de unde stiai k o sa commentez puteam sa mah abtin :)))
    2 e complicat vezi... :) oricum ne schimbam... toti... fie k esti baiat fata.. poate akm faci asa... dar maine faci altfel ;) degeaba incerci sa intelegi... :) partea aia adevarata din fiecare... nuh va iesi la iveala...:) si dak va iesi prea putin o s'o cunoasca :)

    RăspundețiȘtergere
  5. am citit mai bn ce ai zis tuh dak el stie... nu stiu...poate nuh vrea... sau poate e prea timid sa o faca :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Să ştii că există mai multe fete superficiale decât baieţi superficiali. :D Cel puţin eu unul cunosc mai multe fete superficiale.
    Cât despre băieţii carora le este ruşine sau teamă să-şi exprime sentimentele... ar trebui să ştii că se întâmplă şi în cazul fetelor ( dar bănuiesc că ştii din proprie experienţă ;)) ).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu