joi, 26 martie 2009

Oricum.

n-o sa ma demoralizeze. am furat din forta soarelui. am mai facut un pas. nu am inteles nimic. de ce imi pare acum, ca fiecare pas ma apropie de final, si nu de un inceput concret?
oricum, am reusit. am invins. am trecut de hop. mi-am recapatat energia. mi-am gonit musafirul. maine seara o sa ma distrez. o sa cant. o sa profit de fiecare moment petrecut in acel club, cu acele persoane, cu melodiile preferate. o sa-mi dea acel plus de buna dispozitie de care am nevoie. si o sa fie de ajuns pentru urmatoarele cateva saptamani.
+ recomand filmul "Hotel For Dogs", pe care l-am vazut azi si care a avut un impact ff bun asupra tuturor celor din sala. pe mine, personal, m-a facut sa iubesc mai mult catelusii.


P.S.: azi : Vama - Zmeul. pentru ca a fost prima melodie pe care am ascultat-o de dimineata.

ne mai citim vineri!
bye!

5 comentarii:

Katutzza spunea...

It is said: "One kick in the back, is a step forward"... Vezi? ca nu a fost atat de greu? maine seara... ne distram. nu ne pasa de nimic si de nimeni. doar ne distram. ne dozam cu buna dispozitie!

pup

Prometeu spunea...

am citit postul tau de pe blogul lui Chirila.Cum i-ai facut lui o bucurie si cum ti-a multumit prin simpla stralucire din ochi,zambet si toate cele.Da da.Unele cred ca pentru asta suntem facute.Sa le aducem lor bucurii.Off.
Baietii astia.
:))

Prometeu spunea...

iti zic asta pentru ca si eu asta fac.Numa ca mie imi mai scapa si un suspin.Si o soapta,si un suras nelalocul lui,sau cel mai rau ma pierd in a-l privi si tare mi rusine cand ma vede.Azi ne-am ajutat insa reciproc.
Asa-i ca e bine asa cum sunteti incat nu ti-ar veni sa-i spui ce simti,de teama a ce se va intampla?

王定名 spunea...

ssd固態硬碟 外接式硬碟 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 External Storage Solid State Drives 關島機加酒 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 巴里島旅遊 巴里島spa推薦 巴里島機票 巴里島行程推薦 記憶體 情趣用品

日月神教-任我行 spunea...

生鮮宅配 ssd固態硬碟 外接式硬碟 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島機加酒 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 巴里島旅遊 巴里島spa推薦 巴里島機票 巴里島行程推薦 記憶體 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 投資美國物業 美國租金報酬 美國房屋買賣 房地產投資說明會 美國房地產 美國置產須知 美國房屋物件 SD記憶卡

Trimiteți un comentariu

 
design by Grumpy Cow Graphics | Distributed by Deluxe Templates