Oricum.

n-o sa ma demoralizeze. am furat din forta soarelui. am mai facut un pas. nu am inteles nimic. de ce imi pare acum, ca fiecare pas ma apropie de final, si nu de un inceput concret?
oricum, am reusit. am invins. am trecut de hop. mi-am recapatat energia. mi-am gonit musafirul. maine seara o sa ma distrez. o sa cant. o sa profit de fiecare moment petrecut in acel club, cu acele persoane, cu melodiile preferate. o sa-mi dea acel plus de buna dispozitie de care am nevoie. si o sa fie de ajuns pentru urmatoarele cateva saptamani.
+ recomand filmul "Hotel For Dogs", pe care l-am vazut azi si care a avut un impact ff bun asupra tuturor celor din sala. pe mine, personal, m-a facut sa iubesc mai mult catelusii.


P.S.: azi : Vama - Zmeul. pentru ca a fost prima melodie pe care am ascultat-o de dimineata.

ne mai citim vineri!
bye!

Comentarii

  1. It is said: "One kick in the back, is a step forward"... Vezi? ca nu a fost atat de greu? maine seara... ne distram. nu ne pasa de nimic si de nimeni. doar ne distram. ne dozam cu buna dispozitie!

    pup

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit postul tau de pe blogul lui Chirila.Cum i-ai facut lui o bucurie si cum ti-a multumit prin simpla stralucire din ochi,zambet si toate cele.Da da.Unele cred ca pentru asta suntem facute.Sa le aducem lor bucurii.Off.
    Baietii astia.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  3. iti zic asta pentru ca si eu asta fac.Numa ca mie imi mai scapa si un suspin.Si o soapta,si un suras nelalocul lui,sau cel mai rau ma pierd in a-l privi si tare mi rusine cand ma vede.Azi ne-am ajutat insa reciproc.
    Asa-i ca e bine asa cum sunteti incat nu ti-ar veni sa-i spui ce simti,de teama a ce se va intampla?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu