Primavara.

desi in ultimele doua zile era doar raza aceea mica de lumina, de azi incep sa ador iar soarele. incep sa cred in el si vreau sa invat de la el sa am putere, asa cum are el forta sa straluceasca in fiecare zi.
de ce? pentru am vazut ca nu reusesc sa ma mint singura. si nimeni nu ma convinge ca nu e bine asa, orice ar spune. 
de ce? pentru ca doar EL reuseste sa ma faca sa ma simt mai bine. doar EL imi ia gripa si durerea de cap cu o singura privire. doar pentru EL nu lipsesc de la scoala, oricat de rau m-as simti.
cum reuseste? nu stiu! dar imi place.


P.S.: azi : Dana - Am nimic fara tine. pentru asa se intampla. asa simt.

have a beautiful day!

Comentarii

  1. e ciudat cum o singura fata, fata LUI, poate schimba o intreaga stare... te admir mult pentru asta... ti-am mai spus sa cauti bine in sufletul tau, puterea necesara, ca o vei gasi... fie ea si doar intr-un simplu zambet. sunt lucruri marunte care conteaza foarte mult, pentru oricare dintre noi. Mie... mie imi da putere sa zambesc o simpla ramura de pom inflorita in miez de primavara...imi da putere sa vad prospetimea fiecarui suflet... fiecarui sentiment si ma face sa rad de lucrurile ce ma intristeaza...o fi iubirea de vina?!?! sau poate astenia de primavara...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acel EL are mereu ceva magic.. e normal. Asta poate este şi scopul

    RăspundețiȘtergere
  3. e ciudat....acel EL e cineva... care te'a afectat... stiu cum e... am trecut prin acelas moment... si iti spun k trece :) toate trec q timpu chiar dak spui k nuh se va terminat tot se termina :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu