Din nou.

week-end-ul asta plec cu ai mei si cu niste prieteni de familie sa vedem anumite obiective turistice pe care tara noastra minunata le are. imi place sa merg cu masina, sa ascult muzica mea preferata si sa vad locuri noi, sa am istoria desfasurata in fata.
dar, din nou, o sa ma simt singura, pentru ca o sa fiu fara EL. cat as vrea sa-l pot avea cu mine, sa-l pot lua de mana oricand plec undeva. cu EL vreau sa traiesc momentele frumoase, cu EL vreau sa impart clipele speciale. dar, nu as avea curajul sa il invit. nu as tine cont orice ar spune sau ar crede ai mei, nu mi-ar pasa decat sa fiu cu EL. 
am deja o lista cu locuri dragi mie pe care as vrea sa i le arat. oare se va intampla asta vreodata? unii imi spun sa sper, altii sa fac ceva, sa fiu curajoasa si sa ii vorbesc. dar nu pot, nu mai pot. in preajma lui mi se inmoaie genunchii, raman fara cuvinte si rosesc imediat. am tot incercat sa vorbesc cu EL, am si facut asta. acum n-o sa mai fac nimic. il las pe EL sa actioneze. primul pas l-a facut. dar mai are putin; eu sunt cu cativa pasi inainte. eu am facut mult mai multe. eu l-a vrut mai mult. si inca il vreau.
maine o sa il am in suflet si in gand. o sa fie cu mine, chiar daca e departe. mereu e asa.


P.S.: azi : Alessia Dixon - Breathe slow. pentru ca imi place mult melodia asta. 

ne citim luni. vin cu poze si povesti.
have a beautiful week-end!

Comentarii

  1. Drumetii fara peripetii,
    Sa fii iubita si fericita!
    Distractie placuta pe traseu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu cum e sa privesti locuri noi si frumoase, sa experimentezi si sa vezi si sa-ti doresti sa fie acolo sa le vada cu tine, langa tine...
    Si-apoi mai sunt locurile in care te gandesti daca oare a trecut si el pe-acolo, a vazut, a apreciat la fel cum faci tu in momentul ala?
    Orice pasiune purtata in suflet sau tipata in gura mare e superba...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu