A fost odata. [partea a 2-a]

Cu fiecare pas pe care il facea spre ea, el ii facea inima sa bata asa de puternic de parca i-ar iesi din piept. Fetei ii puteai citi dragostea in ochii prea stralucitori, in focul ce ii ardea in obraji, in bucuria pe care o emana.
Era atat de finuta incat ai fi zis ca e de portelan. Slabuta, cu trasaturi fine si dragalase, fata era putin mai scunda decat el, lucru ce ii permitea perfect sa isi cuibareasca chipul pe pieptul lui. Avea ochii de un albastru intens, dar calm; erau intr-adevar oglinda sufletului ei, in care era doar el. Parul negru, frumos aranjat o facea sa para matura, dar nasul un pic carn ii dadea un aer jucaus.
La randul lui, el o privea cu tot atata dragoste. Isi amintea de toate momentele in care i-a fost alaturi. Cand a ramas orfan, ea a devenit singura persoana in care mai avea incredere totala. Toti prietenii l-au sprijinit in acele momente grele, dar ea s-a apropiat cel mai mult de el. Se cunosteau de cand erau mici, caci au locuit in acelasi bloc, pana cand mama lui s-a imbolnavit si au fost nevoiti sa se mute. S-au revazut dupa 5 ani; timpul ii schimbase, dar nici unul dintre ei nu a uitat de prietenul din copilarie. Atunci au reinceput sa se intalneasca si, desi nu-si fusesera alaturi timp de atatia ani, legatura dintre ei parea mai stransa ca niciodata.
Printre amintiri si vise, ajunsera unul langa celalalt. Atractia dintre ei era atat de puternica, incat nu se puteau desprinde din calda imbratisare.
[va urma]

P.S.: azi : Sarah Connor - Skin on skin. pentru ca am adorat melodia asta.
P.P.S.: voi fi plecata week-end-ul asta prelungit. revin luni. 

1 mai fericit!
bye!

Comentarii

  1. Să înţeleg că la început a fost vorba de o relaţie platonică între cei doi. :-? Dacă îmi permiţi : are cumva legătură cu realitatea?

    RăspundețiȘtergere
  2. unele fragmente au legatura. e o combinatie ciudata intre adevar si fictiune. ramane un mister :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu