marți, 28 aprilie 2009

A fost odata.

Il astepta pe o banca in parc. Intr-un moment, vazandu-l, toata lumea din jur disparu. Era prima data cand ajunsese inaintea lui si profita de acest lucru pentru a-l studia. Corpul ii era bine proportionat, cu o inaltime potrivita si alura aparte. Mainile puternice, cu palme fine si degete lungi precum ale unui pianist, pareau sa poata cuprinde cerul. Pasii mari pareau ca nu ating pamantul, in timp ce corpul i se misca intr-o armonie perfecta, ca intr-un vals.
Arata ca un actor, cu o imagine impecabila, cu o tinuta sobra, dar jucausa, inaccesibila, dar calda. Parul carliontat avea culoarea ciocolatei si ii contura bine chipul oval. Ochii mari, caprui, cu licariri aurii, pareau ca poarta soarele in ei si dezvaluiau bunatatea, caldura, bogatia sufletului lui. Buzele carnoase, bine conturate, scoteau la iveala un zambet fermecator, dulce, care ar fi incurajat pe oricine si care ar fi facut inima oricarei fete sa bata mai tare. 
Isi amintea prima atingere a buzelor lui atat de dulci. Se intamplase tot in acest parc, care de atunci, de la prima intalnire, devenise parcul lor, refugiul lor. Aici se intalneau de fiecare data cand aveau nevoie unul de altul. Aici tot ce e rau disparea, ramaneau doar ei doi, intr-un spatiu al lor, intr-un timp de care profitau la maxim, dar care trecea, totusi, mult prea repede.
[va urma]


P.S.: azi : Brandy - Long distance. pentru ca imi place mult melodia.

have a nice day!

5 comentarii:

Trent spunea...

Aşteptăm continuarea. :)

Prometeu spunea...

more more more

hain spunea...

........
:)

5zambete spunea...

hain, ......., adica? :)

hain spunea...

astept continuarea
mai apoi adica
:p

Trimiteți un comentariu

 
design by Grumpy Cow Graphics | Distributed by Deluxe Templates