Inca un vis.

a fost o noapte grea. sau poate nu grea. doar galagioasa, umeda, trista. ora 1 m-a prins la televizor, in sufragerie, butonand telecomanda si zabovind la vreun post doar pe durata reclamelor. nu ma simteam in stare sa fiu atenta la vreo emisiune, nu aveam chef sa vad un film. nu vreau sa ma obisnuiesc sa adorm tarziu, asa ca am urcat in camera mea. acolo ma simt cel mai bine.
camera mea nu e foarte mare, asa cum as fi vrut, dar e perfecta pentru mine. e mansardata, portocalie si plina de suflet. imi pastreaza cartile preferate la loc de cinste; imi gazduieste gandurile, visele, poznele; seara imi aduce liniste, iar dimineata soare, impreuna cu un zambet. aseara a fost altfel. ploaia mult anuntata si-a facut violent aparitia, lovind cu putere acoperisul casei. vantul, care batea sinistru, picaturile mari, care cadeau rapid din norii furiosi, gandurile mele amestecate, toate faceau un zgomot surd, care nu-mi permitea sa adorm.
dar poate era mai bine asa, caci, in timpul somnului, l-am visat din nou. e a doua oara in ultimele 4 zile cand visez ceva, cand il visez. nu e nimic rau in asta. imi da o stare buna, aproape reala. dar, in acelasi timp, imi alimenteaza dorul. pentru ca da, desi e doar a doua zi de vacanta, mi-e dor de EL. in mod normal, intr-o zi obisnuita de marti, l-as fi vazut si nu doar o data. acum, azi, ma imbat cu imaginea lui din vis si astept sa se termine vacanta, sa-l revad. credeam ca, nemaifiindu-mi in preajma timp de o saptamana si ceva, o sa reusesc sa-l scot din inima, macar putin. insa, daca in continuare o sa-mi apara in vise, singurul rezultat va fi amplificarea sentimentelor.
spuneam ca soarele imi da veselie si zambete, dar, azi, nu a aparut. azi e doar EL si in mintea mea, si in inima. azi doar EL fie imi aduce surasuri, fie imi incetoseaza ochii, trecand prea rapid si indiferent pe langa sufletul meu timid.

"ti-am sapat numele in trupul meu, literele au crescut odata cu mine si acum te striga uriase!" [George Sovu - "Dragul nostru Alex"]


P.S.: azi : Catalin Josan - Vrei nu vrei. pentru ca se potriveste, din cauza viselor. pentru ca imi place moldoveanul asta.

have a nice day!

Comentarii

  1. si mie imi place moldoveanu:))
    si eu visez de cateva zile un om,dar nu-l cunosc

    RăspundețiȘtergere
  2. da da un post de prin decembrie vobea despre niste ciudatenii.si spuneam acolo ca m-as insura cu un moldovean doar pt accent,pt ca mai de mult imi place catalin:D.

    RăspundețiȘtergere
  3. cooh, eu il cunosc pe cel pe care il visez .. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu