Leapsa.

am primit si eu o leapsa [multumesc].

reguli :
  • fiecare om care primeste leapsa trebuie sa completeze definitiile celor 5 cuvinte primite si sa dea mai departe alte 5.
  • definitiile nu trebuie sa arate stil dictionar, ci sa fie cat mai originale.
cuvintele pentru mine sunt : soare, fericire, adolescenta, fior, vis.
definitiile mele :
  1. Soare = caldura, lumina; modul in care Dumnezeu isi arata bucuria; element principal in definirea starii mele de spirit, pentru ca fiecare raza de soare se regaseste intr-un zambet; mi-e un fel de suflet geaman, datorita veseliei lui; mingiuta mea preferata pentru ca e multicolora de la galben, portocaliu pana la roz, rosu.
  2. Fericire = festival de realizari, culori, sentimente; betie de cuvinte, fapte, priviri, atingeri; foc ce-mi arde sufletul si imi da aripi.
  3. Adolescenta * = timiditate, tot, fotografie, hohote de ras, prietenie, dragoste, amintire, nepasare, speranta, cantec, nedreptate, somn, secunda, ger, destin, liniste, suflet, lacrima, zambet, drum, stele, dor, univers, nimic, infinit.
  4. Fior = rezultatul batailor din aripi ale fluturasilor pe care EL ii sadeste in sufletul meu, in tot trupul; senzatie care prevesteste apropierea lui.
  5. Vis = iluzie, ideal, dorinta; rod al imaginatiei mele care face orice posibil si il aduce mereu langa mine, atunci cand mi se face dor de EL.
* inspirata de melodia "17 ani .. infinit" a celor de la Vama, imi selectasem cele mai potrivite cuvinte care sa defineasca ai mei 17 ani. acum le-am folosit pentru intreaga perioada a adolescentei.

dau leapsa mai departe lui Bex si lui Hain. cuvintele pentru ei sunt : oras, copilarie, perfect, muzica, suflet.


P.S.: astazi : Jason Mraz - I'm yours. pentru ca imi place atat melodia, cat si reclama de la Orange care o foloseste.

have a holy week!

Comentarii

Trimiteți un comentariu