Nu am chef azi.

au trecut si sarbatorile de Paste. trec foarte repede zilele pe langa noi. maine reincepe scoala. si ... pe de o parte abia astept sa-l revad; pe de alta parte, insa, ma simt obosita si fara chef.
tot ce as vrea sa fac azi e sa stau in balansoar, cu castile-n urechi si incalzita de raze dulci de soare. am nevoie sa ma gandesc. la ce a fost, la ce va fi. la cat am tinut la el, la cum nu a apreciat.
si azi nu vorbesc de acelasi EL, pe care il vad la liceu, zilnic, si care ma fascineaza. azi ma refer la un el de care mi-a pasat timp de mai bine de 3 ani. si inca imi pasa, dar nu in acelasi sens. 
de ce vreau azi sa ma gandesc la el? pentru ca in ultimele 2 saptamani am tot vazut ca isi cauta dragostea. si ma face sa ma intreb : de ce atunci cand primim ceva, in cazul asta iubire, nu apreciem, iar apoi cand ramanem fara ea, ne dorim sa o recuperam? timp de 3 ani, neconditionat, am tinut la el. ma feresc sa spun ca l-am iubit, pentru ca povestea a inceput la o varsta destul de frageda si poate nu era iubire. pentru o perioada chiar cred ca nu a fost, insa pe parcurs s-a transformat. langa el imi era bine, ma simteam protejata, iubita si aveam in el atat un prieten bun cat si un suflet pereche. il aveam acolo de fiecare data cand era cazul si imi dadea o siguranta la care nu as fi renuntat niciodata. intre timp, am crescut, cautam altceva; a ramas un bun prieten si ma bucur ca, acum, relatia dintre noi e parca mai sincera, mai deschisa.
dar ma doare faptul ca am incercat sa ii ofer tot ce aveam si nu a inteles, nu a observat, nu a apreciat. 
lucrul asta se intampla zilnic si nu doar in cazul meu. de cele mai multe ori cand unul ofera, celalalt ia drept normala situatia. cand se termina, se schimba totul si abia atunci realizam ce am pierdut.
sfatul meu e sa apreciati iubirea care va este oferita, sa o rasplatiti cu aceeasi moneda, sau, daca nu se poate, daca nu vine de la o persoana pe care o puteti iubi, cel mai bine e sa fiti sinceri, sa recunoasteti si sa ii eliberati. 


P.S.: azi : Shakira - Underneath your clothes. pentru ca, desi veche, melodia asta e tot frumoasa. pentru ca inca imi place. 
P.P.S.: la multi ani iubirii frumoase pe care o traieste prietena mea. aveti grija de sufletele voastre!

have a sunny day!

Comentarii

  1. draguuut post.
    stii ca si eu m-am gandit ieri toata ziua la foste iubiri?si foste locuri importante in inima mea?si chiar o sa scriu un post.cand o sa fie si el un fost.o sa fie o eliberare.mai astept.inca sperantele coc la fabrica din mine,dar mai cu slow motion:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Te scalzi in sinceritate... phuuu, e bine la tine...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu