Romania?

in ce tara traim. suntem niste marionete intr-un joc al celor mari si puternici. suntem niste pioni pe-o tabla de sah. atat de mici, atat de neimportanti, atat de usor de inlaturat. suntem inconjurati de atatea nedreptati. cate violuri/crime/jafuri nu se comit zilnic, fara sa aflam de ele, fara ca politia sa faca ceva? si, apoi, daca vrei sa te aperi intr-un fel sau sa iti faci dreptate singur, tu esti vinovatul, pentru ca nu e legal. si, ce e de facut, atunci?
cand e ceva mai grav, cand alti oameni fara posibilitati se lovesc de ziduri pe care sunt incapabili sa le treaca, oamenii cu bani si pile, influentabilii, nu fac nimic. doar unul a ajutat, a aratat ca ii pasa. si acum, plateste pentru ca, intr-o situatie dificila, nu a apelat la politie, stiind ca aceasta oricum nu ii va veni in ajutor, in timp util. pentru cei care inca nu au inteles, este vorba de finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali. de ce postarea asta? pentru ca eu sunt pentru Gigi Becali, pentru eliberarea lui. 
consider ca in tara asta, in care multi tineri nu mai tin cont de anumite valori, in care din ce in ce mai multe infractiuni sunt comise in fiecare zi, el era ultimul, pe o lista lunga, care trebuia sa fie judecat si inchis. dar, cred ca asta a fost o inscenare, iar cei care au facut-o, il asteptau de mult sa calce stramb. 
avand speranta ca se va face dreptate, inchei aceasta postare cu mesajul : FREE GIGI !!


P.S.: astazi : Nelly ft. Tim McGraw - Over and Over. fara legatura. pentru ca mi-a placut foarte mult melodia asta. pentru ca am reauzit-o azi.

have a beautiful spring!

Comentarii

  1. hm... si eu sunt pentru gigi becali ... adik face lucruri bune chiar dak e prost :) si e unu care ar putea ajuta... pe multi ...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu