Viata la tara.

galagie, praf, motoare, claxoane, stres, graba. intr-un cuvant, oras. nu rezist mai mult de 3-4 saptamani, in mediul zgomotos-urban, fara sa evadez la tara. e simplu, e natural, e pur. e minunat. ma incarca cu energie, veselie si muuult soare.

am stat aproape 3 zile fara internet, TV si telefon. am uitat de tot ce e rau, ce se intampla in tara sau in afara tarii. in postarea anterioara am vorbit de partea urata a Romaniei, dar sa nu uitam ca, totusi, e o tara frumoasa. peisajele pe care le intalnesc in drum spre refugiul meu, sunt extraordinare. mama, pentru ca ea e soferul, e nevoita sa conduca cu maxim 90 de km/h, deoarece ador sa stau in masina si sa vad ansamblul de verde, albastru, portocaliu, roz si alb; mii de culori. apusul e fantastic. am vrut sa fac cateva poze, dar a trebuit sa stau doar cu aparatul in mana, pentru ca soarele isi schimba nuanta cu fiecare secunda.

harnicie, bucurie, viata in cel mai sanatos mod posibil. reintoarcerea la origini e mereu relaxanta, purificatoare. va recomand din suflet o evadare in mijlocul naturii, in inima satului, in traditionalism.


P.S.: azi : Zdob si Zdub - Dimineata pe racoare. pentru ca asta as vrea sa fac la batranete.

good night!

Comentarii

  1. eh..depinde eu nuh rezist... o sapt departe de prieteni mie... :P

    RăspundețiȘtergere
  2. ai sa conduci si tu. si ai sa conduci cu 40km/h . pentru ca ai sa privesti , ai sa privesti. mai apoi ai sa te opresti , ai sa faci fotografii si iarasi ai sa conduci :40km/h.
    [...]
    va fi primavara .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu