1 mai bulgaresc.

ca o mare parte din romani, mi-am petrecut prima zi din mai in luxoasa vecina, Bulgaria. nu, n-as da Romania pentru Bulgaria, dar as da litoralul nostru pentru cel de la ei. pentru ca au conditii mult mai bune si peisaje mult mai frumoase pe litoralul lor muntos.
am stat 3 zile intr-un asa-zis bloc, dar cu aspect de hotel, piscina si sistem de securitate avansat, din Nisipurile de aur. televizorul nu l-am aprins deloc, internet nu aveam, iar semnalul l-am lasat, undeva, in vama. am fost la gradina zoologica si la shopping, in Varna, desi magazinele nu au cine stie ce produse diferite de Romania. apoi, am fost in Nessebar, orasul-muzeu, pe care sincer il recomand. e foarte frumos, e de vazut. intreg orasul pare un muzeu, iar pentru latura mea iubitoare de istorie a fost un adevar deliciu.
peste tot era plin de masini cu numar de Romania. masinile bulgaresti erau foarte putine, ceea ce mi-a dat senzatia ca suntem tot acasa, pentru ca si aici ne-au invadat automobilele lor vechi. cum e Romania o tara saraca, daca toate masinile romanilor erau in parcarile hotelurilor de 4-5*?!
week-end-ul prelungit a fost frumos. m-am distrat, chiar daca am avut si o stare de nervozitate semi-permanenta.
poze daca vrea cineva sa vada, sa-mi zica pe mess. ma enerveaza ca nu-mi merge sa le upload-ez.

EL mi-a lipsit. l-am vazut miercuri, dar nu m-a vindecat. pe moment am crezut ca mi-a evadat din inima in cele 3 saptamani de absenta. dar zilele astea am realizat ca nu e asa. mi-a fost mai dor ca niciodata de EL. nu stiu si nici nu inteleg de ce. in fiecare seara adormeam cu melodia pe care i-o asociez si imagini cu EL mi se perindau prin fata ochilor.
au fost, din nou, 3 nopti cu vise in care il aveam alaturi, il puteam atinge, ii puteam spune orice si ma asculta. au fost semnele de care aveam nevoie. voiam sa apara, in cazul in care se gandea la mine. acum nu mai cred in ele, pe cat credeam in fiecare dimineata in care ma trezeam cu EL in fiecare celula a corpului meu. atunci au fost calmante bune.
azi nu voiam sa-l vad, asta a strigat rationalul din mine. inima, insa, m-a dus pana jos si m-a tinut o pauza intrega la geam, cautandu-l cu privirea. oricum, nu l-am vazut. acum sunt confuza. incerc sa ma concentrez asupra altor lucruri. urmeaza 2 saptamani de foc. dupa ce scap de teze, voi fi ca si in vacanta. dar am nevoie ca zilele astea sa nu-mi mai ia cu asalt mintea si inima.


P.S.: azi : Emanuel - Floare de mai. pentru ca e mai. pentru ca asta e o melodie importanta pentru mine. pentru ca imi place.

have a floral month!

Comentarii

  1. so ... care e melodia pe care i`o asociezi LUI , pe care adormi , pe care te trezesti cu EL in fiecare celula a corpului tau ? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. andrei ft. habar - viata-n doi. pentru ca EL seamana cu andrei :">

    RăspundețiȘtergere
  3. Bafta la teze si o luna Mai fierbinte ca iadul, rupta din Rai ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. ei bine , cred ca te-am felicitat odata pt piesa asta .
    si iarasi ei bine , EL sa iti cante cum canta andrei si sa simta ca in versurile din piesa .
    sa fii fericita .
    :)

    RăspundețiȘtergere
  5. da da.si eu am ascultat melodia cu Andrei.Pt ca are niste versuri..potrivite sa zic.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu