Ameteala.

azi am o stare amestecata. sunt fericita si trista, goala pe dinauntru si norocoasa cu prietenii mei, visatoare si realista. vreau multe si, totusi, nimic.

azi l-am vazut si nu mi-a dat o stare prea buna. m-am simtit de parca as fi avut o buba, careia i s-a format coaja. cand eram mica, mereu o rupeam. acum, EL e buba mea si coaja s-a format din cauza absentei lui, din viata mea. daca as rupe-o, ar insemna sa fac 3 pasi inapoi. si vreau asta? nu prea. am incercat sa rezist azi, dar prezenta lui mi-a facut un gol in stomac. am incercat sa nu il privesc si am reusit in mare parte, dar a avut acelasi efect ca la inceput : m-am inrosit toata. de ce ma dau asa usor de gol?
am reusit sa ii rezist si e cel mai important; coaja e la locul ei, nu am putut strica ceva ce a facut marea. pentru ca, da, marea mi-a vindecat sufletul. si azi am fost iar la ea; de fapt, abia m-am intors. apa era mai calda si m-am plimbat numai pe mal; nisipul era mult mai rece. mi-a facut bine, iar. azi am avut sufletul incarcat. m-a sfatuit si m-a ajutat sa umplu golul din stomac. 

in ultimele cateva zile a fost cea mai buna prietena a mea. stie sa-mi dea putere si sa-mi vindece ranile. stie sa ma asculte si sa ma certe prin puterea valurilor. ma gandeam astazi, oare cate povesti pastreaza in adancul ei? oare cate vieti i-au fost incredintate? cate suflete pierdute i s-au confesat? cate iubiri a supravegheat? povestea mea i se pare, poate, usoara.
pozele sunt din seara asta, sunt pentru voi. pentru ca-mi sunteti dragi si pentru ca vreau sa va aduc marea mai aproape.


P.S.: astazi : Pink - Please don't leave me. pentru ca piesa asta imi da putere. 

good night!

Comentarii

  1. nici nu-mi pot imagina ce fericita trebuie sa fi sa stai la mare.8-|

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tare sa stai la mare,sa te potzi plimba pe malul marii,sa stai sa itzi aduni gandurile si sa o iei de la capat.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu ma dau asa usor de gol..si mie imi lipseste el..
    imi plac rau de tot pozele.Iar mi-a adus aminte de mare..
    Doamne neaparat trebuie sa merg la mare.Nu mai rezist asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. m-ai lasat muta cu ce ai scris aici despre mare...,,vreau sa va aduc marea mai aproape"...mersi mult,desi nu stii despre ce se vorbeste in propozitie.You gave me one smile of those 5 smiles a day!pffff...ai creat involuntar chestii...ciudate,amestecate,aiurite...stari!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu