Cat?

ieeeei! vine vacanta! am terminat tezele si totul acum e frumos. a fost mai bine decat ma asteptam, dar voi vedea cand voi primi rezultatele. 
azi a fost o zi ghinionista pentru mine, in afara de faptul ca la teza a picat ce stiam cel mai bine. in rest, nimic special. nimic despre EL.
am multe idei si mii de planuri, dar cu cat inaintez, cu atat ma descurajez. ma gandeam azi cat dureaza dragostea? chiar 3 ani? 
sunt genul de persoana care vrea pentru viitor o dragoste durabila. va daduserati seama, nu? azi am chef sa visez si ma gandesc la toate cazurile de despartiri de care tot aud. de ce se intampla asta? cum poate iubirea, ce intr-o zi a fost foarte puternica, sa se transforme in simpla prietenie? nu cred in asta; nu cred ca e posibil. sunt adepta ideii ca marea dragoste apare doar o data si ramane pentru totdeauna. imi place sa cred ca o sa-mi gasesc si eu sufletul pereche. nu acum, peste cativa ani, cand voi realiza acest lucru. si sper sa simt atunci cand se va intampla asta.
dar nu la mine voiam sa ajung. bagati-va, oamenilor, mintile-n cap si ganditi-va mai bine! dragostea nu vine si pleaca; dragostea ramane, chiar daca nu la fel de puternica, dar va avea mereu un loc acolo, in inima fiecaruia. trebuie doar sa cautam mai bine.
"ochii sunt orbi. cu inima trebuie sa cauti!"


P.S.: astazi : Paula DeAnda - Overloved. pentru ca imi place mult.

have a nice day!

Comentarii

  1. Imi pare rau ca nu mi-am tinut promisiunea. Astept de o gramada de vreme sa scap si eu de teze si profii astia le-au tot amanat. Mai particip la cateva concursuri (nu literare de aceasta data) si am pofta sa ii acord Ei mai multa atentie in perioada asta. Cat despre "The picture of Dorian Gray", e bine de stiut ca si eu am inceput-o de vreo saptamana. Facem schimb de impresii cand o terminam (am inteles ca si tu o citesti). O sa postez cel mai devreme in weekendul asta. Cheers!

    RăspundețiȘtergere
  2. gosh.you're so lucky.eu azi incep tezele:chimie,fizica,mate,romana,engleza(Am dat-o luni)..8-|
    fericit-o!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu