Dor si doare.

ati observat cat de plin e cerul de stele in noaptea asta? pe mine m-au facut sa visez, sa-mi amintesc, sa-mi fie dor..

mi-e dor de vremurile cand eram mai mica si mai naiva. iubeam, credeam orice, faceam orice pentru acel cineva. atunci mi-era bine.
mi-e dor de serile interminabile la telefon, cand priveam amandoi stelele si distanta fizica dintre noi disparea, facandu-ma sa ma simt de parca m-ar tine de mana.
mi-e dor de serile in care adormeam, stiind ca se gandeste la mine.
mi-e dor de coincidentele care ni se intamplau si pe care le povesteam apoi cu entuziasm unul altuia.
mi-e dor de frumusetea, de stralucirea din ochi, pe care o aveam din cauza ca eram fericita.
mi-e dor de copilaria in care am fost atat de protejata si de iubita. imi lipsesc atat de mult clipele petrecute in cartierul meu, cu prietenii mei, cu bunica mea. acolo ma simteam in siguranta mereu. acolo am lasat o parte din mine, atunci cand am plecat. mi-a fost prea greu sa ma obisnuiesc fara rutina zilnica, dar atat de placuta.
mi-e dor de fluturasii din stomac pe care mi-i dadeau mesajele frumoase. cate cuvinte s-au spus, cate vise s-au derulat, cate emotii ne-au dat fiori!
mi-e dor de conversatiile de la ora 4-5 dimineata, pe care le purtam caci ii placea vocea mea abia trezita din somn.
mi-e dor de sufletul meu plin de iubire, putere, nebunie. si acum se poate spune ca mai are o farama de dragoste in el, insa aceasta e umbrita de speranta, de dorinta. pentru ca, mai nou, imi doresc ceva, prietenia lui. macar atat.
mi-e dor sa iubesc, sa stiu ca e cineva, undeva, care se gandeste la mine, cu acelasi drag. am multa iubire de oferit si mi-e frica sa nu fie luata de vant si risipita. sunt atat de usor de cucerit, incat ar putea avea totul foarte usor. ar fi regele micului meu univers; as fi cu el si ar fi de ajuns.

"n-am stiut ca-mi va fi atat de dor sa te aud.."


P.S.: azi : Hi-Q - Dor de tine, dor de noi. pentru ca mi se potriveste in seara asta.
P.P.S.: postarea nu are legatura cu EL. de altfel, incep sa-l uit. in afara de pasajul cu faptul ca imi doresc prietenia lui, nimic nu e legat de EL. sunt alte amintiri pretioase din viata mea.

bye!

Comentarii

  1. vai.
    exact pe tema asta am fost si eu melancolica astazi.imi doresc doar sa fiu si eu iubita de un El pe care sa-l iubesc si eu.si atat.nu cerem mult,nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. hopa 5zambete :) draga de tine .
    viata bate filmul din nou :p

    RăspundețiȘtergere
  3. nu, prometeu, nu cred ca cerem mult >:D<
    draga haine, asta chiar e mare parte din momentele frumoase din viata mea, pe care mi le amintesc, intr-un mini-rezumat :)
    va doresc ce imi doresc si mie :*

    RăspundețiȘtergere
  4. ihi:)) and it`s not yahoo :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. 5zambete , credeam ca te-ai fugit la somn . dar tu n-are somn :))

    RăspundețiȘtergere
  6. nu ..am trecut la programul de vara, adica somn de pe la 3-4 :">

    RăspundețiȘtergere
  7. e cel mai minunat sa fie un EL chiar daca de multe ori e atat de complicat totul!
    cunosc dorul tau...si eu il purtam multa vreme in suflet...dar in final nu l-am purtat degeaba! merita sa doara acum ca sa poti savura din plin momentulde zambet. astept postari pline de zambet si de la tine >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu