luni, 18 mai 2009

Free Hugs.

lumea din ziua de azi are nevoie de afectiune din ce in ce mai mult, iar timpul alocat acesteia este din ce in ce mai putin. gestul surprinzator pe care aceasta campanie il face are scopul de a aduce zambete pe chipurile posomorate ale celor din jur, de a arata ca ne pasa. in plus, unele cercetari stiintifice au aratat faptul ca o imbratisare face bine chiar si pentru inima.
pe 20 mai, in 111 orase din Romania, se desfasoara o noua etapa a proiectului Imbratisari Gratuite. eu voi fi printre voluntarii din Constanta, tu?

in incercarea de a strange mai multi voluntari, m-am lovit de refuzul unora datorita ciudateniei acestui eveniment. "cum sa dai imbratisari pe strada?" cu zambetul pe buze, zic! cu idei preconcepute n-o sa facem niciodata nimic nou, parerea mea. eu am trecut peste si abia astept sa vad cum va fi. 

asadar, miercuri, 20 mai, intre orele 13 - 15, ma gasiti cu o pancarta mare pe care o sa scrie IMBRATISARI GRATUITE! pentru ca asta voi da si-mi va fi drag.
mai multe informatii, aici.


P.S.: azi : Connect-r - Burning love. pentru ca imi place.

bye!

6 comentarii:

hain spunea...

poate il vei cuprinde si pe el :p

5zambete spunea...

asta e un scop ascuns :">

Anonim spunea...

super!!

imi place mult ideea....unde te gasesc?

vreau si eu free hugs, cred ca este una din putinele ocazii de iubire dezinteresata

5zambete spunea...

daca esti din Constanta, locul de intalnire e in fata la Tomis. pentru alte orase, intra pe site : http://freehugs.lumebuna.ro si cauta-ti orasul in lista cu locurile de intalnire :)

Prometeu spunea...

:))foarte tare.
obisnuiam sa fac asta in centrul orasului,vara.Nu prea primeam cine stie ce.Morocanosii:))

Liz spunea...

Eu am fost la Free Hugs in octombrie cu tricou si pancarta... :D fu frumos... :)... ma duc si maine!

Trimiteți un comentariu

 
design by Grumpy Cow Graphics | Distributed by Deluxe Templates