Free Hugs.

lumea din ziua de azi are nevoie de afectiune din ce in ce mai mult, iar timpul alocat acesteia este din ce in ce mai putin. gestul surprinzator pe care aceasta campanie il face are scopul de a aduce zambete pe chipurile posomorate ale celor din jur, de a arata ca ne pasa. in plus, unele cercetari stiintifice au aratat faptul ca o imbratisare face bine chiar si pentru inima.
pe 20 mai, in 111 orase din Romania, se desfasoara o noua etapa a proiectului Imbratisari Gratuite. eu voi fi printre voluntarii din Constanta, tu?

in incercarea de a strange mai multi voluntari, m-am lovit de refuzul unora datorita ciudateniei acestui eveniment. "cum sa dai imbratisari pe strada?" cu zambetul pe buze, zic! cu idei preconcepute n-o sa facem niciodata nimic nou, parerea mea. eu am trecut peste si abia astept sa vad cum va fi. 

asadar, miercuri, 20 mai, intre orele 13 - 15, ma gasiti cu o pancarta mare pe care o sa scrie IMBRATISARI GRATUITE! pentru ca asta voi da si-mi va fi drag.
mai multe informatii, aici.


P.S.: azi : Connect-r - Burning love. pentru ca imi place.

bye!

Comentarii

  1. poate il vei cuprinde si pe el :p

    RăspundețiȘtergere
  2. super!!

    imi place mult ideea....unde te gasesc?

    vreau si eu free hugs, cred ca este una din putinele ocazii de iubire dezinteresata

    RăspundețiȘtergere
  3. daca esti din Constanta, locul de intalnire e in fata la Tomis. pentru alte orase, intra pe site : http://freehugs.lumebuna.ro si cauta-ti orasul in lista cu locurile de intalnire :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :))foarte tare.
    obisnuiam sa fac asta in centrul orasului,vara.Nu prea primeam cine stie ce.Morocanosii:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am fost la Free Hugs in octombrie cu tricou si pancarta... :D fu frumos... :)... ma duc si maine!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu