La radio.

fara sa stie mama sau tata, azi m-am dus la radio. vreau sa ajung la radio! vreau sa muncesc vara asta la radio. vreau sa urmez o cariera in acest domeniu si vreau sa vad cum e. am incercat peste tot in Constanta dar, datorita crizei financiare, nu fac angajari. ok, as fi inteles daca ar fi vorbit macar frumos. nu mi se pare normal sa ii raspunzi pe un ton rautacios, ca si cum ai fi fost deranjat, unei persoane care e interesata de postul tau de radio. dar, asa e de cele mai multe ori in Romania zilelor noastre.
revenind, am fost azi cu CV-ul la un radio local, unde am vazut oameni foarte de treaba. sincer, era postul de radio de la care ma asteptam cel mai putin, insa ma bucur ca n-a fost asa. domnul cu care am vorbit a fost impresionat atat de interesul nostru [am mai fost cu un coleg], cat si de CV-uri. ne-a prezentat sediul lor si ne-a explicat de ce nu ne-ar putea angaja. mi-a parut un pic ezitant: ar fi vrut si, totusi, nu sunt fonduri. s-a oferit sa ne dea o proba, vineri, in care vom prezenta activitatile ce au loc la liceul nostru, cu ocazia zilelor acestuia. am mari emotii pentru vineri. sper sa iasa bine si sa aiba un rezultat bun. normal ca abia astept vacanta, dar nu as vrea sa pierd timpul stand acasa sau mergand la plaja toata ziua. asta am facut in fiecare an. iar a face o emisiune la radio, de cateva ori pe saptamana, nu solicita mult timp.
sa-mi tineti pumnii! pentru ca "vreau sa ajung la radio, s-aud-o tara-ntreaga cine-s eu, cu-adevarat".

cat despre EL, mi-e bine fara. am reusit sa nu-l vad nici macar ieri, cand avem trei ore in program comun. uneori caut sa-l gasesc cu privirea, dar asta doar atunci cand trec pe langa clasa lui sau in curtea liceului. de luni, insa, nu l-am vazut si nici nu simt acea nevoie de EL. am altele pe cap acum si chiar ma simt bine asa. de parca energia, pe care o consumam pentru EL, se imparte intre celelalte idei si planuri si reusesc mai repede sa le duc la bun-sfarsit. si chiar e bine. acum ma hranesc din soare, din zilele fierbinti, din pielea cu o urma de bronz.
am vrut ca asta sa fie o proba, pentru a vedea cum o sa rezist la vara. si se pare ca e bine. asadar, se anunta o vara minunata.


P.S.: azi : Taylor Swift - White horse. pentru ca e o melodie foarte frumoasa.

have a beautiful night!

Comentarii

Trimiteți un comentariu