O noua zi.

azi, dupa o saptamana, l-am revazut. era tot EL; era la fel. ceea ce am simtit n-a avut, insa, aceeasi intensitate. si, pe de o parte, imi pare rau; pe de alta parte, poate e mai bine asa.
fara EL in suflet, m-as simti pustie, seaca. EL e inspiratia mea, motivul pentru care am fluturi in stomac si pentru care simt altfel unele melodii. EL e primul baiat pentru care am facut acea nebunie. si, cel mai probabil, ultimul. m-am obisnuit cu EL aparandu-mi in vise de cel putin 2 ori pe saptamana, cu EL pasind zambitor prin liceu, cu EL cel ce-mi da surasuri nevinovate, greu de indepartat. si acum nu vreau sa ma obisnuiesc fara EL. stiu ca pot, de fiecare data am putut; acum, insa, nu vreau! mi-e frica de sufletul meu gol; mi-e teama de serile banale, de visele simple.
mi-e frica sa nu-mi fuga din suflet si sa se ascunda de el definitiv. am starea asta de cateva zile, cand l-am visat rau, rece. desi era la fel de dragalas precum e in fiecare zi obisnuita, in vis vorbele lui dureau, ma alungau din viata lui si ii creau lui drum sa iasa din inima mea. in ziua aceea m-am trezit cu o stare ciudata. nu am vrut sa-l vad in liceu, tocmai de teama cuvintelor lui. si m-am bucurat cand seara mi-a adus speranta ca as fi scapat de vis.
intr-o alta seara destinata lui, nu a mai aparut. eram tot in liceu si eram constienta ca pe EL trebuie sa il vad, dar nu era. visul asta nu mi-a mai dat stari ciudate, doar un dor mare, un dor de EL. azi, dorul mi-a fost vindecat, hranit cu drogul persoanei lui. dar cat o sa dureze pana o sa-l vad iar?
nu-mi place ca ma obisnuiesc cu absenta lui din ce in ce mai lunga. nu-mi place ca o sa fie 3 luni fara EL. mai e putin pana la vacanta si vreau sa iau de la EL o doza suficienta cat sa rezist o vara intreaga. pentru ca nu vreau sa-l scot din suflet. nu vreau sa fiu iar singura cu mine.
o singura dorinta am. sau poate mai multe. dar toate se intalnesc intr-o singura persoana : EL.


P.S.: astazi : 3 doors down - Here without you. pentru ca EL lipseste prea mult din viata mea. pentru ca am multe amintiri cu piesa asta, cu toate ca unele nu au legatura cu EL.

have an easy week!

Comentarii

  1. Pentru cuvinte si senzatii... wow... pentru melodie de 5 ori wow... sunt fan 3dd... :) x 5

    RăspundețiȘtergere
  2. atunci cand te astepti cel mai putin minuni se intampla. si apropo, din experienta de licean care am fost o data, atunci cand "uiti" de persoana in cauza, o sa devina interesata de tine. cu 90% din cazuri am patit asta! doar ca eu nu am mai dat sanse. poate la tine va fi un fel de cinderella al sec 21 story ;)) felicitari pt piesa aleasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. draga 5zambete sa asculti "embrace - nature's law" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. let the music play, expect nothing, just receive everything.

    The black ghosts- full moon...

    >:d<

    RăspundețiȘtergere
  5. eu ieri 18 am avut teza la fizica:))
    dureri de cap8-|

    RăspundețiȘtergere
  6. Merci, 5zambete. Chiar nu ma astptam sa castig. Scuza-ma ca am raspuns atat de tarziu, da' a trebuit sa fac fata unor comentarii negative. ;)) Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu