Speranta.

cat de albastru e cerul azi! si cat de verde e iarba. si ce colorati sunt copacii. si ce bine imi pare ca e vant azi. in general, nu-mi place sa bata vantul, pentru ca ma ciufuleste si am parul sensibil. azi, insa, m-am asortat perfect cu norii mari si cenusii, cu vantul rece si puternic. asa e sufletul meu azi. vreau ploaia care sa ma justifice pentru starea mea gri. solul si cerul au contrastat azi, iar in mine, toate s-au contrazis.
ce e speranta? eu o percep ca pe un foc de artificii, un foc imens, intens, nesfarsit. caci, se spune ca "speranta moare ultima". focul meu bengal e pe cale sa se stinga. nu voiam sa mai cred in EL si parca nu mai am putere. scanteile nu se mai aprind; odata stinse, fumul dispare, iar eu ma vindec de EL. de aproape doua luni, tin focul aprins. il alimentez zilnic, cu zambete, cuvinte de-ale lui ce ajung pana la mine si-mi dau fiori, la auzul vocii lui. acum nu mai vreau.
toti oamenii vor fapte, nu vorbe. tuturor, pana acum, le-am dat doar cuvinte in vant. lui i-am demonstrat, inainte de a-i spune ceva. nu a inteles sau nu a vrut sa inteleaga. a asteptat sa uit si crede ca am uitat. se inseala. n-o sa uit niciodata. si nici nu regret. a fost nebunia mea frumoasa de la 17 ani si o pastrez in cufarul cu cele mai dragi amintiri si cele mai puternice emotii. o sa stie vreodata cat de mult a insemnat pentru mine? cate intrebari mi-am pus? cat m-am bucurat pentru bucuria lui?
azi sunt trista. azi vreau sa renunt de tot la EL. pentru ca din cauza lui am starea asta. pentru ca am obosit incercand sa-l inteleg. pentru ca nu are dreptul sa se joace cu inima mea asa.


P.S.: azi : Antract - Te-am iubit. pentru ca imi place melodia.

have a peaceful week-end!

Comentarii

  1. poate ti-o fi gasit blogul , si-i putin sadic si-i place sa citeasca etc . nu se stie .
    in rest , sa ai grija de tine 5zambete :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu il consider altfel. adica nu il vad ca pe unul dintre acei ingamfati, care stiindu-se iubiti profita la maxim. eu cred ca e mai sensibil la situatii de-astea si nu si-ar bate joc. nu e genul macho.
    deci, cred ca nu stie de blog. daca ar fi aflat, cred/sper ca ar fi fost altfel.

    RăspundețiȘtergere
  3. speranta exista si nu va fi stinsa prea usor usor.
    Decizia ce tocmai ai luat-o te va intari mai mult si mai mult orice s-ar intampla.

    E un fel de sfarsit trist trait o visatoare inteleapta.

    expect nothing, receive everything.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si sunt sigur ca decizia ta nu poate determina sfarsitul vostru. Iti doresc sa treci usor peste incercarea asta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu