Update.

postarea asta are 2 scopuri: imi justific starea de azi, lipsa continuitatii povestii, nevoia de EL si marchez inca o zi de 5 din viata mea. 

in afara de mici pauze mai mult sau mai putin necesare [pauzele lungi si dese => cheia marilor succese], am reusit sa ma concentrez asupra economiei. profit, piata financiara, piata monetara, salariu, toate fac acum, in capul meu, o hora, cu care imi e greu sa tin pasul.

ziceam ca o sa incerc sa nu ma gandesc la EL, sa nu ma las invadata de tot ce-mi place la EL. daca l-as fi vazut astazi, ar fi fost mai simplu. daca as fi gasit ceva sa nu-mi placa azi, l-as fi ascuns repede intr-un colt din mintea mea, la care nu ajungeam in seara asta. dar din cauza unui atestat, pe care de altfel l-as fi putut lua in orice alta zi, am ratat intalnirea cu EL. pentru ca asa e in Romania: chiar daca au clienti/treaba si suna telefonul, angajatii se intind la vorba, nepasandu-le de cei ce asteapta. daca se simtea domnisoara de azi si nu statea la telefon atat de muuuult, as fi terminat mai repede si as fi ajuns pe straduta intalnirii, inainte ca EL sa treaca de aceasta.
oricum, secretara aceea mi-a amintit motivul pentru care nu mai voiam sa trec pe acolo vreodata. azi, insa, am trecut, am gresit, am pierdut. m-a enervat si, pana acasa, am bombanit si oftat cu furie.
asadar, am avut momente in care mi-a captivat gandul: cum o fi fost imbracat, cum o fi avut azi parul ala minunat de cret, cum o fi zambit? inca nu am ajuns la nevoia zilnica de a-l vedea, nu cer mult. e musai, insa, o data pe saptamana, macar, sa-i fiu in preajma, sa-l simt in acelasi perimetru. in rest, ma hranesc cu visele in care imi apare din ce in ce mai des.

alte parti din "a fost odata" voi posta cand imi voi recupera inspiratia, focalizata acum pe tezele de saptamana asta. maine e prima proba, asa ca inchei aici.


P.S.: azi : Maroon 5 - Sweetest goodbye. pentru ca imi place. pentru ca e 5.

bye!

Comentarii

Trimiteți un comentariu