Week-end.

a fost inca un week-end cu buna dispozitie. am simtit soarele si m-am bucurat de el. am sarbatorit-o pe mama si, datorita musafirilor, nu am avut timp de nimic. seara adormeam in 5 minute si nu aveam timp sa ma gandesc la EL. asta sa fie oare si motivul pentru care nu l-am visat?
de duminica seara, gandul imi fuge iar la EL. ieri am fost nervoasa toata dimineata. nu voiam sa fac nimic, sa citesc, sa scriu sau sa ma plimb. tipam, raspundeam urat sau ceream sa fiu lasata in pace. pana la un moment dat, cand inima a inceput din nou sa-mi bata puternic. asta e semnalul atunci cand e prin preajma. si l-am vazut si m-a calmat. e ciudat. inca isi foloseste puterile asupra mea. si inca ii reuseste.
dar aseara nu mi-a fost bine. m-am simtit ca un bolnav care-si pierde din puteri pe zi ce trece. am nevoie sa vorbesc cu prietena mea cea mai buna, dar inteleg ca acum nu are timp. incerc sa o inteleg; pe mine cine ma intelege? am nevoie sa vorbesc cu cineva, care sa nu tina cu mine, sa nu ma protejeze prin ceea ce-mi spune. vreau o parere obiectiva!
aseara, cerul sufletului meu a fost putin intunecat; nu a plouat asa cum m-as fi asteptat, dar cele cateva picaturi fierbinti mi-au linistit putin inima.

astept sa scap si de ultima teza [joi!!!] si, apoi, o sa am mai mult timp de postat. pana atunci, ma tratez cu drogul meu preferat.


P.S.: azi : Shontelle ft. Akon - Stuck with each other. pentru ca imi place. pentru ca asa ma simt. pentru ca as vrea sa fim.

have a good night!

Comentarii

  1. dragostea nu inseamna atractie...ci simtire.
    e interesanta povestea sufletului tau!
    data viitoare infrunta-i privirea. sunt curioasa ce v-a fi! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. clar , sfaturi intre fete :d
    bafta la teza :p

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu