A fost odata. [partea a 3-a]

Se intalneau aproape zilnic; nu puteau sta unul fara celalalt. Toti ii invidiau pentru frumusetea cuplului lor. Unii, insa, au depasit orice limita. Chiar cea pe care o considera cea mai buna prietena a "ajutat"-o sa se certe cu el.
Cele doua fete se cunoasteau de aproape 2 ani. Trecusera prin multe impreuna si devenisera nedespartite. Odata cu revenirea lui A. in viata ei, B. s-a schimbat : poate ca nu mai avea atat timp sa stea cu prietena ei, poate voia sa recupereze timpul pierdut alaturi de el. P., insa, n-a inteles; isi voia prietena doar pentru ea si nu se bucura pentru iubirea in care i se scalda acesteia sufletul. A., fiind un baiat destul de atragator, a atras-o din prima clipa. Astfel, in mintea ei au luat fiinta 2 planuri : fie isi recupereaza prietena, ajutand la destramarea cuplului, fie isi pierde definitiv amica, castigandu-l in schimb pe el. Ceea ce P. nu stia, insa, era faptul ca iubirea dintre A. si B. era sincera si puternica.
P. a inceput sa caute motive de cearta cu B.. In urma disputei, ea afisa in fata lui A. un aer de victima, blamand-o pe B.. Ii expunea baiatului toate defectele iubitei lui si astfel a creat confuzie in perechea lor. Cu timpul increderea lui in B. scadea si au inceput certurile. I se frangea inima cand o vedea plecand cu ochii inlacrimati, cu glasul tremurand. Iubirea le facea, inca, inima sa bata cu emotie, purtata pe aripi de fluturasii din stomac. Dar, ceva nu mai era la fel.
[va urma]

P.S.: astazi : Voltaj - Vara trecuta. pentru ca i-am vazut la Happy Hour. pentru ca imi place melodia. pentru ca mi-e dor de o vara.
LE: am uitat sa precizez, desi cred ca v-ati dat seama :
  • A. = el.
  • B. = ea.
  • P. = prietena.
have a funny evening!

Comentarii

  1. seamana cu povestea mea..redata in aceeasi maniera.

    RăspundețiȘtergere
  2. ... e inspirata din povesti reale. amestecate.

    RăspundețiȘtergere
  3. e prea sec.recunoaste.e banal.e tradati in dragoste in scris

    RăspundețiȘtergere
  4. poate sa fie. e felul meu de a-mi elibera unele sentimente. de a scapa de povara lor :)

    RăspundețiȘtergere
  5. matematic chiar aproape algoritmic.

    astept sa apara si acel ceva ce 'va urma'.

    RăspundețiȘtergere
  6. ...primele doua parti parca erau mai plineeeee 5zambete, astept continuarea sa stii :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu