Ploaia.

"se spune ca ploaia-i mai rece, atunci cand in suflet te doare."

ploua. imi place ca ploaia ma curata. ma spala de toate lucrurile murdare din viata. chiar si numai privind-o. s-au intamplat multe in ultimele cateva zile si, in sufletul meu, e o mare dezordine. oare e bine ce fac? oare de ce, acum, mi-e greu sa ma indragostesc?
visele incep sa paleasca. oare o sa ajung sa nu mai am vise? incet - incet, numarul lor s-a micsorat. cate imi doream cand eram mai mica! cat de realizabile mi se pareau toate! si multe au palit, in timp, pentru ca-mi dau seama ca nu le pot face pe toate. visam sa devin arhitect, iar toate proiectele mele sa fie admirate de o gramada de oameni. visam sa ii am mereu, pe toti cei dragi, alaturi, sa nu-mi pese de lucrurile marunte atat de mult si, off, cate altele. atunci stiam ce vreau. acum? acum nu mai stiu nimic.
intre noi e-un cimitir de vise. fiecare rana mi-a ucis o dorinta, fiecare tradare a rupt cate o bucata din mine. acum, parca n-as mai avea suflet, parca n-as mai putea simti nimic. de ce? toate rautatile lor m-au inrait si pe mine. mi-e mai greu ca niciodata sa ma atasez de cineva. 
inima mea refuza sa mai iubeasca in zadar; nu vrea sa ma mai faca sa sufar.


P.S.: azi : David Guetta ft. Kelly Rowland - When love takes over. pentru ca il ador pe dj-ul asta. pentru ca imi place melodia.

good night!

Comentarii

Trimiteți un comentariu