Prima.

din cauza unor probleme temporale, ne citim azi, nu ieri, cum as fi vrut. am ajuns prea tarziu acasa si n-am mai avut chef sa scriu. acum, insa, sunt disponibila sa va povestesc cum a fost week-end-ul meu.
in prima zi, sambata, dupa examene, am plecat spre vama [am fost in Bulgaria, la niste prieteni]. cu muzica preferata bubuindu-mi in urechi, drumul a fost mai usor, mai scurt. am ajuns devreme, asa ca era timp pentru o prima plaja. curtea blocului in care locuiesc gazdele e dotata cu o piscina atat de tentanta, incat, in 5 minute, eram jos. senzatia nu a fost la fel ca aceea provocata de nisipul fin ce fuge sub picior, nici precum cea pe care o lasa sarea marii pe corp. dar, asta a ajutat soarele sa-si faca de cap pe pielea mea. a alergat, s-a jucat cu mine si eu cu el. ne-am contopit, ca-ntr-un sarut prelung, ce mi-a lasat urme aurii. spre seara, am jucat volei pe iarba verde, moale, umeda. am simtit fiecare firicel gadilandu-mi talpa si m-am lasat purtata de ganduri calde, privind apusul de pe mini-terenul nostru.
a doua zi, a fost dedicata tot soarelui, care, ajutat de briza racoroasa, a presarat particule aurii pe pielea mea. seara, am fost, din nou, copil si m-am uitat la desene, cu baietelul de 3 ani al familiei-gazda, iar apoi, m-am transformat intr-o domnisoara, in cautarea unui club potrivit starii mele de dans.
luni, m-am relaxat si, dupa o mica portie de soare, am stat la vorba. am tras 17 fumuri din narghileaua albastra cu gust puternic de mere si, datorita ametelii de la final, despartirea a fost mai usoara. pe drum, cand am trecut prin vama veche, am cantat cat m-au tinut plamanii "18 ani" [cu cat sunt mai aproape de majorat, cu atat simt mai intens aceasta melodie].
m-am obisnuit cu atmosfera de vara si-mi place veselia sufletului meu. voi, cum intampinati vacanta?


P.S.: azi : Vama Veche - Dragostea. pentru ca mi-a rasunat in suflet zilele astea.

have a beautiful night!

Comentarii

  1. ah, minunat inceput.
    Sa asculti 18 ani si de ziua ta.( Si in ultimele mele secunde de la 19 ani tot il cantam).
    Cat despre inceput de vacanta mi-as dori sa fie in Vama...inca o astept, pe ea Vacanta desigur.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce draguuuuuuuuut.
    eu am pus melodia fara sa vad ca era si aici.ce dragut.prizam acelasi drog.Dragostea pt Vama Veche.

    fericito:)

    RăspundețiȘtergere
  3. invita-ne la majoratul tau,sa cantam cu totii 18 ani:p

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu