Remediu.

a-mi schimba rutina zilnica, din timpul scolii, intr-o alta, de vacanta, nu e foarte greu, asa cum se intampla in alte situatii. e placut, foarteee placut, in vacanta. insa, acum ca nu mai merg la liceu, imi lipsesc unele lucruri sau situatii, unele persoane sau locuri. si cel mai greu mi-e fara prietenele mele, chiar daca vorbim la telefon, aproape zilnic, minim 20-30 minute, si pe mess.
toata saptamana asta am lenevit. dar, nu se mai putea. aveam nevoie sa ne vedem, sa vorbim, sa radem muuult si bineee. si am ales un film, am stabilit o ora si azi ne-am intalnit. tot ce-mi amintesc din film e baiatul ala foarte dragutz, dar nu mai stiu ce a facut spre final. ne-am amintit, am povestit, ne-am imaginat si, cel mai mult, am raaas. si mi-a facut bine. si mi-e tare drag de ele. si mi-ar placea sa pot face ceva, sa opresc timpul. nu vreau sa terminam liceul si sa o luam pe drumuri diferite. nu vreau alte chestii cu care sa-mi umplu timpul. mi-e bine asa, cu ele.
a fost exact lucrul de care aveam nevoie. trebuia sa vorbesc cu cineva, care sa fie dispus sa ma asculte, sa ma inteleaga. trebuia sa impartasesc cu cineva unele momente, mai mult sau mai putin placut, sa radem sau sa ne intristam impreuna. si stiam ca de ele am nevoie. pentru ca pe ele le simt aproape; atat de aproape, incat le am mereu in suflet.
si sper sa nu ma entuziasmez degeaba, si sper sa tina si ele la mine, si sper sa ramanem mereu asa. pentru ca le iubesc!


P.S.: astazi : Destiny's Child - Girl. pentru ca e pentru ele, pentru fetele mele dragi.

have a sunny week-end!

Comentarii

  1. :)sa te uiti la "the sisterhood of the traveling pants" 1 si 2 :p

    RăspundețiȘtergere
  2. impreuna cu ele.
    pe noi filmul ne-a unit..
    chiar daca noi suntem 5 si in film sunt 4.
    exact asta i-am spus celei care nu e plecata.ca vreau sa fim toate impreuna.sa fie un schimb de energie,o imbratisare uriasa si calduroasa,sa fim iar cele 5.Pentru ca ieri am fost 4.Si pentru ca azi iara suntem 2.Cine stie pentru cat timp..8-|

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu