Stari.

specific inceputurilor de vara, am stari contradictorii. trec repede de la bucurie la tristete si nu inteleg de ce. chiar daca ziua mi-e buna si pot sa ma bucur de soare, seara ma arunca intr-o dispozitie deprimanta. ma gandesc la mii de lucruri si adorm cu greu. nu-mi place sa stau singura, mai ales noaptea. cand ma duc in camera mea, in ultima vreme dupa 3 dimineata, ai mei dorm si urasc sa stiu ca sunt singura treaza din casa.

intr-una din seri, gandul mi-a zburat la dragoste. oare eu nu sunt facuta pentru a ma bucura de o dragoste impartasita? pentru ca de iubit, iubesc si inca mai am mult de dat. nu sunt nici pretentioasa, nici greu de multumit, dar, am anumite criterii dupa care ma ghidez, in alegerea mea. chiar si-asa, uneori apare cineva care reuseste sa-mi starneasca interesul, care place sufletului meu si care imi pare un baiat potrivit. dar, in perioada imediat urmatoare, se intampla ceva care ma da peste cap, ma ameteste. fie spune sau face el ceva nepotrivit, fie cineva se amesteca, intentionat sau nu, si ma obliga sa ma gandesc de 2 ori inainte.
in ultima vreme, ma entuziasmez atat de repede; imi fac mii de planuri, sute de ipoteze, zeci de vise. uneori, atunci cand eram atat de incantata, totul se ducea de rapa. vara asta vreau sa fie altfel. am o singura mare dorinta si vreau sa se-mplineasca. restul sunt mici si optionale. ar fi prea frumos sa se-mplineasca tot. si, ar fi, totusi, si un pic ireal.

am nevoie de un semn ca o sa fie bine. sufletul meu e concentrat asupra unui singur lucru. EL se apare din ce in ce mai vag, in mintea mea; de simtit, nici nu mai poate fi vorba. vreau altceva. prietenii, familia si obiectivul verii sunt cele mai importante acum. sper, doar, sa fie bine.

poate, "copacul viselor mele nu vrea sa dea roade", dar trebuie!


P.S.: azi : Sistem - Soare. pentru ca se potriveste atat de bine starilor mele din ultimele 2 zile.

good night!

Comentarii

  1. o sa rasara soarele si pe strada ta :) stai linistita.

    cu putin noroc, vara asta va fi de neuitat ;)

    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteaptarea si rabdarea ta vor fi rasplatite in momentul cand tu te vei putea bucura cu o intensitate maxima de dragostea care de fapt este in jurul tau.
    Stii mie , odata , de ziua mea, copacii mi-au spus ca ma iubesc. Teii au pregatit o carare alba, ca pentru o mireasa inaintea mea. A fost unul dintre cele mai placute momente din scurta mea viata.

    Love can begin here. E un mic sticker lipit peste tot prin Bucuresti.
    Mie imi aminteste de faptul ca dragostea adevarata e in tine, in atitudinile tale, in rabdarea ta, in suferinta ta. In tot ceea ce esti tu. Pentru ca de fapt tu esti mai mult decat crezi. Pentru ca natura ta inainte de a fi umana a fost divina.
    hmm, mi-am cam dezlantuit gandurile in comentul asta, dar imi place foarte mult textul postat de tine.

    Si ca un cantec de incheiere recomand POD-alive.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am stari d-astea.
    Dar mie cateodata imi place sa fiu singura.Imi place sa fiu singura treaza din casa.E mai liniste.Ma face sa cred ca asa imi pot limpezi mai repede mintea.
    Dar nu mereu.Atunci cand am o stare total aiurea,cand sunt cu moralul la pamant,am neaparata nevoie sa fiu lasata in pace.Si sa ascult cateva melodii.Si imi revin in 2 minute.:D

    RăspundețiȘtergere
  4. a si stai linistita ca nu esti singura care nu se poate bucura de o dragoste impartasita:))
    mai sunt si eu.
    sau cel putin pana acum asa pare..:-<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu