Vacanta.

gata cu scoala! dupa dimineata de maine, cand am 2 examene ECDL, se va termina si pentru mine. parca a trecut asa de repede clasa a 11-a. si-mi doresc sa treaca atat de greu aceasta ultima vacanta. nu sunt speriata de Bac, insa o sa fie un an obositor. asta cu siguranta! si simt ca-mi va fi leneeeee!
dar, pana atunci, mai sunt 3 luni de fun! vara asta vreau sa ma distrez mai mult, sa ma bronzez mai tare, sa merg la mai multe concerte, sa ma bucur de tot. si, vreau sa ma-ndragostesc! vara asta trebuie sa fie mai frumoasa ca cea de acum 2 ani, care a fost cea mai tumultuoasa, dar si cea mai incarcata de inimioare si fluturasi in stomac. imi lipsesc unele momente, dar am de gand sa ma distrez. 
aseara a fost furtuna in sufletul meu. dimineata, insa, am vazut curcubeul si m-a energizat. simt ca am putere sa fac orice! sa imi fac fericiti prietenii, sa ma bucur alaturi de ei, sa simt frumos cu toata fiinta. si am energie, si am un zambet neclintit pe fata, si vreau, si pot, si cred! 
si nu e din cauza lui. pentru ca EL a plecat din viata mea. de fapt, nici nu s-a oprit vreodata. daca viata e intr-adevar precum un tren, in care urca si din care coboara oameni, EL e un pasager ce n-a stat nici macar o statie. de parca, dupa ce a ajuns in trenul asta, a realizat ca e unul gresit si a coborat imediat. tot ce a lasat in urma e praf de vise, nori carliontati, sentimente alambicate. mereu inima mea a fost complicata. se pare ca m-am obisnuit; eu o inteleg, eu ii sunt cea mai buna prietena.

acum ma duc sa-mi fac bagajele; plec week-end-ul asta prelungit. tineti-mi pumnii, maine, la examene. ne citim luni!


P.S.: astazi : Justin Timberlake - Summer love. pentru ca a fost melodia de acum 2 veri. pentru ca imi place Justinel.

have a great week-end!

Comentarii

  1. pf.. si eu sunt intr-a 11.. la fel mi s-a parut ca a trecut foarte repede, parca mai ieri eram la inceputul anului... iar acum gata, a venit vara.. imi plac dorintele tale pentru vara si sper sa ti se indeplineasca :X ... si cam pe la mine in suflet sunt furtuni si tornade, dar o sa apara si soarele :D

    distractie placuta unde pleci:*

    RăspundețiȘtergere
  2. A trecut repede intr-adevar. Distractie placuta in vacanta

    RăspundețiȘtergere
  3. totiiii asteptam perioooada astaaaaaaa..........

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu