Alambicat.

totul e din ce in ce mai amestecat. ar trebui sa inteleg ceva din toate astea? ce? credeam ca sunt clare toate, acum s-a facut ceata din nou. furtuna de aseara m-a tulburat. mi-a placut ploaia cu tot cu tunetele si fulgerele ei, insa pana in momentul in care am ramas fara curent electric si apa, pentru cateva ore bune. asa ca, desi plecarea in oras a fost amanata cu 3-4 ore, in speranta ca lucrurile vor reveni la normal, toata pregatirea am facut-o la lumina catorva lumanari si a unei lanterne.
orasul arata ca dupa razboi. apa a inundat unele strazi, vantul a rupt cativa copaci, iar soferii neatenti au blocat, si ei, soseaua. in cele din urma, seara s-a dovedit a fi frumoasa; a meritat ca am iesit, in ciuda conditiilor in care ne-am aranjat.
toate bune si frumoase pana la visul de azi dimineata, care m-a dat complet peste cap. a reaparut EL; era acolo, vorbeam si era la fel ca inainte. apoi, intr-un moment s-a schimbat si langa mine era el. n-am inteles prea multe. poate nici nu trebuia. de ce a reaparut acum? poate acest vis a marcat, definitiv, inlocuirea celor 2. desi nu stiu daca pe el il vreau. nu stiu nimic in ceea ce-i priveste. tot ce pot sa fac e sa stau si sa visez. si sa cred, pentru ca el asta m-a invatat. sa vreau si sa cred cu toata fiinta si atunci se implineste.
acum stau si incerc sa ma fac sa cred. plang pentru a nu stiu cata oara la "A walk to remember" si imi place sa visez la o iubire ca-n filme.


P.S.: astazi : Mandy Moore - Only hope. pentru ca ador scena asta.

bye!

Comentarii

Trimiteți un comentariu