Alinare.

toate ideile, toate visele, tot entuziasmul meu a fost omorat. am invatat sa par puternica, sa fiu ironica si sa-mi stapanesc lacrimile sau furia. dar nu stiu cum sa fac sa nu-mi mai pese. mi s-a reprosat ca sunt atat de schimbata, de nerecunoscut. as fi completat spunand ca ar fi putut sa impiedice schimbarea, daca ar fi observat-o din timp. de-ar fi adevarat tot ce mi s-a zis, modul in care sunt vazuta, eu una nu m-as suporta.
si azi, pentru ca asa se intampla, sufletul meu se simte cel mai singur. ca de obicei, eu ma lupt singura sa fiu inteleasa.

singura mea alinare in ultimele 2 zile a fost vocea lui, pe care am reauzit-o, dupa mai bine de 7 luni. e neschimbata, e drogul meu. si cat de bine-mi face. numai gandul ca o sa vorbim la telefon, numai acel "da" scurt, atunci cand imi raspunde, numai faptul ca e acolo si ma asculta. vocea lui imi rasuna in cap si ma indeparteaza, parca, de problemele astea. il simt alaturi, ca si cum am sta imbratisati, chiar daca nu e aici. e imposibil sa nu zambesc, sa nu mi se simta in glas toata dragostea. si ma dau de gol.


P.S.: azi : Beyonce - Dangerously in love. pentru ca e, dintotdeauna, melodia mea preferata.
P.P.S.: trebuie sa ii multumesc hainului, pentru ca, fara sa-si dea seama, mi-a luminat ziua cu ceea ce a scris. aveam nevoie de un gand bun si mi l-a dat, iar eu l-am simtit cu tot sufletul >:D<

have a beautiful day!

Comentarii

  1. cred ca nu a sesizat diferenta.. e noua pe aici. :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiti ce?! Nu conteaza diferente, nu conteaza tonuri diferite sau sentimente la intensitati diferite.. oricine ar fi sau oricare din ei ar fi e minunat ca exista, ca iti pot face sufletul sa rada, ca tu poti sa gasesti in el, EL, ei exact ce ai nevoie pentru a iubi in fiecare moment al vietii tale...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu