Bine.

paradoxal, mi-e bine. nu mai simt nimic, inca de luni. am trecut usor, de data asta, peste tot si chiar nu-mi mai pasa. am inceput sa iau cate putin din energia fiecarei persoane cu care vorbesc si ajung sa fiu cea mai vesela. evit sa spun ca sunt fericita, de teama sa nu se sparga balonul de sapun in care se pare ca ma aflu. dar sunt linistita; am o stare de bine.
si-mi place ca lucrurile incep sa se rezolve, ca inima mea devine mai puternica, ca invat sa-mi exprim mai usor sentimentele. i-am spus tot ce aveam pe suflet si parca ma simt mai usoara. simt ca relatia dintre noi se amelioreaza; abia acum, dupa toate cele spuse, putem fi ceea ce imi promisese : "prieteni pentru totdeauna".

inca o luna de vara a zburat. a mai ramas una, preferata mea. cea mai incarcata de emotii, cea mai draga. vorba cantecului :

"August  - au gust zilele. E luna pe care-o prefer;
si soarele si luna-mi zambesc cand ma uit la cer."


preocuparea mea din ultimele cateva zile imi da energie, zambete, dar si nerabdare, teama. mai e putin si viata mea o sa se schimbe, un pic. am incredere ca va fi bine pentru ca am prieteni minunati langa mine.


P.S.: azi : Criss Blaziny - Naufragiat in inima ta. pentru ca imi place.
P.P.S.: la multi ani, Prometeu drag. continua sa ne incanti cu viata, cu suflet, cu zambete >:D<

have a beautiful week!

Comentarii

  1. :D ce ma bucur pentru tine. Si imaginea ce ai ales sa o asociezi acestui text e minunata. Raza aia de lumina e o scrisoare din partea soarelui care iti spune ca tu esti singura pentru care el straluceste in locul ala.
    Sa ai un August fericit.

    RăspundețiȘtergere
  2. si nici nu pot sa-mi imaginez augustul la mare..

    RăspundețiȘtergere
  3. hey 5 zambete au mai ramas 5 zile :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu