King of my castle.

si a ramas la fel. si, intre noi, lucrurile se schimba dupa cum bate vantul. si orice cuvant spus aiurea poate sa dauneze. el poate sa fie atat de rau! stie ce si cum sa faca pentru a strica intr-o secunda ceea ce a construit in 4 zile. si ce-i mai place sa se joace cu sufletul meu! si cat de bine ma cunoaste! a stiut din primul moment sa-si faca loc in inima mea. initial a pus bazele, a facut temelia castelului, cea care nu a mai putut fi distrusa niciodata. apoi a tot incercat sa construiasca in continuare. reusea fara eforturi prea mari; o armata de fluturasi il ajutau. dupa ce termina intreg castelul, ii apareau in fata tot felul de iluzii cu palate mari, deja construite si mai frumoase. se incanta si pleca grabit, lovind "din greseala" castelul nostru, care se prabusea.
dandu-si seama ca e doar o himera, nu rezista mult acolo si se intorcea spasit la mine, cea care l-a primit intotdeauna. si se reapuca de construit, intr-un alt mod, din ce in ce mai frumos. si reusea, din nou, sa termine constructia. si era atat de bine! si parea ca n-o sa mai plece nicicand! si ma facea sa ma simt ca o adevarata printesa. iar daca eram a lui, nu mai conta nimic. insa, asa cum ma obisnuise, disparea, lasand in urma lui ruine prafuite. si asa a facut mereu. 
nu am permis nimanui, niciodata, sa construiasca pe bazele puse de el. a avut locul lui special; a fost unic. recunosc ca am gresit inca de la inceput, cand l-am primit inapoi. dar cum sa ii comand inimii mele, care striga dupa el? cum sa n-o ascult? cum sa nu-i sterg lacrimile? el e cea mai mare slabiciune a mea si a ajuns sa stie chiar si el lucrul asta. ma gaseste de fiecare data, aici, cu bratele deschise.
ce-i de facut? cum sa sterg toate urmele lui din viata mea?


P.S.: astazi : Fergie - Big girls don't cry. pentru ca s-a potrivit de minune, intr-o perioada. 

have a sunny week-end!

Comentarii

Trimiteți un comentariu