Forever.

noaptea trecuta a fost prea scurta pentru a ma odihni cum trebuie. el, incarcandu-mi mintea, si felul in care ma simteam m-au obosit mai repede decat m-as fi asteptat, in cursul zilei.
am vrut sa fac ceva pentru el, am vrut sa fie bine. credeam ca va aprecia macar, caci la altceva nici nu ma asteptam. a inteles, insa, gresit sau nu a vrut sa inteleaga. cand vreau sa fac un lucru bun, nu e bine. cand gresesc sau spun ceva atunci cand nu trebuie, iar nu e bine. cum o fi bine oare?!
mi-a aruncat un "multumesc" cu vocea trista si a fost degeaba. nu l-am simtit si nici el nu l-a spus cu sufletul. zambetul nu era la locul lui, pe buzele acelea magice, iar cuvantul irosit, doar pentru a spulbera linistea, mi-a transmis o stare neplacuta. se voia a fi un gest frumos; cred ca el l-a simtit ca pe un mod de a-l lega de mine, de a-l tine aproape. s-a vazut nevoit sa-mi multumeasca, dar, cu siguranta, nu a inteles ca nu asta a fost intentia mea.
apoi, oricat am incercat, nu i-am putut spune ca lucrul asta mi-a fost dictat de inima. cu toate ca nu ii e greu sa-si dea seama ce simt, nu vreau sa fie sigur de sentimentele mele. asta ar dauna planurilor mele si nu vreau. pentru ca il vreau alaturi in acea zi importanta si mi-ar placea sa fie acolo pentru ca simte, nu doar pentru ca asa l-am rugat eu.

stie ca are un loc special in sufletul meu. pentru ca face ce vrea cu el, suflet nebun, ce i se supune la un simplu zambet. pentru ca nu mi-l pot scoate din cap. pentru ca inima mi-ar iesi din piept si s-ar muta la el. pentru ca cele mai frumoase momente au fost cele cu el. pentru ca e prima si marea mea iubire.


P.S.: azi : Backstreet Boys - Incomplete. pentru ca a fost prima noastra melodie.

have a calm night!

Comentarii

  1. uh..greu:(
    "pentru ca a fost prima noastra melodie" :dragut 5zambete.draga de tine

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu