Noaptea.

taram al viselor si al fantasmelor, noaptea acapareaza orasul, care parca prinde culoare. soarele se duce la culcare si apare luna, intermediar al situatiilor dubioase. 
misterul pune stapanire pe oras.

parca totul se schimba in intuneric; toate devin inspaimantatoare. luna e complicele lor. nu da suficienta lumina, cat sa intelegem ce se petrece in jur, nu e la fel de prietenoasa ca astru diurn. baietii rai ies sa mai puna ceva la cale; fetele vor sa se distreze. masini turate, boxe palpitand, pumni aruncati, trupuri arzand. in centru, lumea se distreaza, bogatasii isi etaleaza masinile sau prietenele. ele-si incordeaza mandre buzele si "se trag in poze", in fata clubului X.
pe la colturi, pe dupa blocuri, unii viseaza frumos, altii o duc mai rau. unii n-au nimic, altii s-au saturat de prea bine. unii profita de noapte, altii abia asteapta primele raze de soare.
vara, orasul freamata 24 de ore din 24. fiecare face ce poate, ce vrea, ce-a invatat. lucrurile necurate si infricosatoare sunt pastrate pentru orele tarzii. de unul singur, umbrele par din ce in ce mai mari.
nu-mi place sa fiu singura; nu-mi plac noptile de vara. vreau sa vina el iar, sa-mi faca din noapte - zi, din zambet - iubire, din aceeasi eu - o alta fata.

* De ce nu mi te-ntorci noaptea asta? Vara asta? *


P.S.: azi : Kanye West - Paranoid. pentru ca se potriveste videoclipul.

good night!

Comentarii

  1. hmm..noaptea..oamenii din atlasul de mitocanie isi etaleaza manierele exemplare...
    ce dragut e cum il vezi pe el, el-altfel, el-unicul, el-omul din zi, sper sa vina..asteptarea e lunga, dar mai tarziu sau mai devreme ai sa vezi ca se merita...

    RăspundețiȘtergere
  2. why aren't you here with me,tonight?

    RăspundețiȘtergere
  3. noaptea oamenii ar trebui sa fie mai romantici. asa stiam si eu...:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu