Obisnuinta.

in aceasta seara, starea de moleseala a pus stapanire pe mine. nu ma simteam prea bine si buna dispozitie din alte nopti s-a transformat in chef .. de nimic. am inchis calculatorul, mi-am pus telefoanele pe silent si m-am lasat invaluita de pernele mele moi. *
desi trupul imi era intr-o stare de amorteala cronica, gandul meu zbura departe, la el, la tot ce-as vrea sa fie cu noi. m-am obisnuit sa ii aud vocea zilnic si asta nu poate fi de bine. iar o sa imi lipseasca, in momentul in care totul se va sfarsi. m-am obisnuit sa ii aud rasul si justificarile, sa imi ceara parerea sau sa ma asculte, purtand un zambet pe care il simt. m-am obisnuit sa adorm cu el in gand si sa ma trezesc tot cu el. m-am obisnuit sa ii povestesc diverse intamplari si sa fac unele lucruri pentru el; nimic nu-mi pare prea greu. m-am obisnuit sa il stiu acolo si imi e mai bine asa. m-am obisnuit sa nu imi fie dor de el. sau poate imi e, dar nu se simte, caci iubirea e mai puternica. m-am obisnuit sa-mi fie drag de el si sa il vreau alaturi, in fiecare zi. m-am obisnuit asa si cel mai bine, in ultima vreme, imi e cu el.
si m-am obisnuit si cu gandul ca o sa imi fie greu cand o sa plece, iar, din viata mea. dar stiu ca ii pasa si ca incearca sa nu ma raneasca. niciodata nu am sa-i uit nedumerirea: "cum rezisti sa-ti fac, ce-ti fac?". atunci i-am raspuns ca, daca iubesti pe cineva, faci totul astfel incat sa ii fie bine acelei persoane, cu sau fara tine, alaturi de tine sau de altcineva. acum, i-as spune acelasi lucru si i-as zambi, incurajandu-l sa fie fericit, indiferent cu cine.
ce inseamna asta?

* postarea a fost initial scrisa intr-un caiet vechi, iar apoi, publicata cu ajutorul Mail2Blogger.


P.S.: azi : Pussycat Dolls - Stick with you. pentru ca e melodia pe care vreau sa dansez cu el. pentru ca e martora unei povesti vechi dintre noi.

good night!

Comentarii

  1. sa mai dansezi cu el si sa treci peste obisnuinta daca aduce rau si sa il iubesti si mai mult.sper sa faca si el asta si sa fie reciprocitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult :">
    tu cand ne prezinti o Ea deosebita, asa cum meriti? :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu