Liniste.

seara, cand sufla vantul racoros afara, imi place sa m-asez langa geam si sa privesc stelele, sa simt adierea, sa ascult greierii zgomotosi. imi injectez muzica preferata sau intru in pielea vreunui personaj, al cartii pe care o citesc, si-asa imi pierd noptile de vara.
acum, lumina stalpului se rasfrange pe trotuar, raspandind o lumina neobisnuita si asta pentru ca totul in jur e umed. ploaia silentioasa, de data asta, a avut grija sa racoreasca bine tot pamantul. mirosul raspandit, aerul rece imi incarca trupul cu energie. imi place ploaia; ma relaxeaza, ma revigoreaza. melodia pe care o ascultam, azi, privind picaturile ce cadeau din cer, m-a ajutat mult. am realizat ca nu e de fiecare data totul precum vreau, dar ca pot sa schimb modul in care lucrurile ma afecteaza. mi-am demonstrat, inca o data, ca pot sa ii fiu alaturi si sa il ajut, desi doare enorm, pentru ca o fac ca el sa fie fericit cu o alta ea. m-am convins ca prietenia lui conteaza mai mult decat dragostea. aceasta se poate naste, cu timpul, in cazul unei relatii frumoase, pe cand prietenia se reface greu. 
si inca ma bucur de fiecare moment in care ii aud vocea. si incerc sa-mi tatuez fiecare cuvant in suflet, pentru a le avea atunci cand imi va fi greu fara el. si pastrez amintirile in cufarul bine ferecat din inima. si le voi revedea de cate ori voi avea nevoie de el. si poate voi mai adauga si altele acolo, in timp.


P.S.: astazi : Snow Patrol - You could be happy. pentru ca e o melodie perfecta. pentru ca e melodia pe care am privit ploaia, azi.
P.P.S.: la multi ani, Andreea. sa nu te schimbi niciodata! continua sa emani viata, veselie, dragoste >:D<

sweet dreams!

Comentarii

Trimiteți un comentariu