Text.

zilele trecute mi-am facut ordine in calculator si am dat peste diferite ciorne, inspirate de sufletul meu. si cum, de 3 zile, nu pot sa mi-l scot din cap si ma gandesc doar la el si abia astept sa il revad, am hotarat sa va arat un text pe care l-am scris in urma cu aproape 2 ani, intr-o rabufnire a sentimentelor mele. nimeni nu a citit textul pana acum. nimeni nu stie de existenta lui. nu cred ca si-a imaginat cineva ca asta este modul in care ma face el sa simt, sa traiesc.

"Te iubesc cu toata lungimea si latimea si adancimea pe care sufletul meu le poate atinge!
As spune-o tuturor, sa afle toti cat esti tu de iubit! Multi te invidiaza pentru asta, crede-ma! Poate te intrebi de ce te-am ales tocmai pe tine. E simplu: esti tot ceea ce mi-am dorit! Vocea ta e singura care ma linisteste oricand si de care nu m-as putea plictisi niciodata. As putea sa te ascult toata viata!
Iti poti inchipui o viata fara soare, fara ca aceasta stea indispensabila, de altfel, sa mai straluceasca? Atunci stii cum m-as simti fara tine. O singura zi daca imi lipsesti si nimic nu mai e cum era atunci cand eram amandoi, atunci cand ma puteam baza pe tine.
Poate ca n-o sa intelegeti niciodata, nici tu, nici multi altii, de ce si cat de mult te iubesc. Poate ca nici eu n-as fi inteles, dar tot ceea ce simt ma asigura, in fiecare zi, ca inima mea te vede drept cel mai potrivit pentru a-i pastra iubirea, de care ea a avut atata grija pana acum. Acum, cand a gasit persoana cea mai potrivita pentru a o primi.
Desi nu de fiecare data, dragostea ii este rasplatita cu aceeasi moneda, ea continua sa-ti picure, neincetat, din elixirul ei magic, infinit. Si nu regreta, caci orice s-ar intampla, ramane amintirea unei frumoase iubiri, nesfarsite, neintinate de timp sau de rautatile oamenilor din jur, a celora care nu o inteleg.
Inima mea a trecut prin multe din cauza ta. Cele mai dese au fost certurile cu mintea. Aceasta incerca sa-i comande inimii, fara succes, insa, caci inima nu are logica. Cel mai greu a fost, totusi, atunci cand inima mea si-a pierdut si demnitatea, pentru ca nu te putea lasa sa pleci. Se contraziceau intr-una, fara ca vreuna din ele sa invinga. Dupa catva timp, cand parca se intelesesera, ai reaparut tu si totul a revenit la starea de continua framantare, din care, datorita falselor scuze gasite, invingatoare iesea inima.
Nu e greu sa inventezi scuze atunci cand iubesti; e chiar usor. Te ajuta sa treci peste momentele de nesiguranta, de teama, de furie.
Si oricat de suparata as fi, atunci cand vorbesc cu tine, zambetele sunt inevitabile. La fel ca atunci cand nu-mi pot ascunde bucuria daca imi faci vreo surpriza.
Datorita tie ma trezesc mai fericita, cu mult mai mult chef de viata ca in restul zilelor, ce pareau posomorate precum o ploaie de toamna. Acum, oricat de innorat ar fi, oricat de multi nori ar ascunde frumusetea soarelui, ziua se anunta mai buna, daca ma trezeste un mesaj de la tine."

iar asta este finalul, un later edit, cu care am completat textul, in ultima zi : 

"Si iata ca a venit si ziua in care am ramas singura, ziua in care ai plecat luand cu tine si o parte din inima mea, din mine. Acum nu-i mai aud, nu-i mai vad pe cei din jur, privesc prin ei. Acum nu ma mai incalzeste soarele, acel soare din zilele cu tine, pe care il aveam in inima. Acum ador ploaia, norii care parca plang alaturi de mine, caci te-am pierdut.
Nu-ti voi spune ca nu pot sa traiesc fara tine, pentru ca pot, dar nu vreau. Timpul o sa ma ajute sa uit de tine, de vocea ta, de tot ce imi spuneai. Va dura ceva, insa apoi, voi fi pregatita sa iubesc!"

acum sentimentele nu mai au aceeasi intensitate, dar mi-a placut sa-mi amintesc de marea mea dragoste, de cat de intens simteam atunci.


P.S.: azi : Jessica Simpson - I wanna love you forever. pentru ca e minunata melodia asta.

have a lovable afternoon!

Comentarii

  1. ce dragut.aveai 16 ani pe-atunci,nu?8->

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumos! ai talent :>
    Si mai tii legatura q acest el? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. da. pai, am scris mai sus ca astept sa ne revedem. deci, da.
    dar sentimentele nu mai sunt chiar aceleasi, desi inca tin la el. [cred ca mereu o sa aiba un loc in <3 mea..]

    RăspundețiȘtergere
  4. citeam postarea ta pe melodia romeo and juliet de la the killers.apropo,sa o asculti:)
    ceea ce ai scris tu e de citit,de recitit.e o declaratie de dragoste minunata care trebuie sa ramana peste ani si ani si milenii ca fiind precum e tragedia "romeo and juliet" de shakespeare.clasica!! te felicit mult.
    imi pare rau pentru voi,n-am cum si ce sa inteleg de ce nu mai sunteti,n-am nici ce sa fac decat sa va scriu:sa va iubiti pana la adanci batraneti:)

    RăspundețiȘtergere
  5. uite, am sa iti recomand o melodie, un pic mai veche...
    Dire Straits- Romeo & Juliet.
    Eu cand am inteles melodia asta am plans...m-a impresionat. o sa te rog frumos sa-mi spui daca ai ascultat-o. versurile sunt mai presus de orice sentiment simplu...

    RăspundețiȘtergere
  6. da,daca ati fi ascultat mai cu atentie ati fi realizat si tu draga 5zambete si tu draga raluca ca melodia "romeo & juliet" a celor de la dire straits e aceeasi cu cea a celor de la the killers.pt ca cei de la the killers au facut un cover dupa piesa celor de la dire straits.
    ..apropo,mai frumoasa e cea cantata de the killers:d

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am observat ca e aceeasi. le-am ascultat pe aman2 in aceeasi zi, una dupa alta, si mi-am dat seama :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu