Inceput.

de ce sa stau si sa ma gandesc la un el caruia nu-i pasa de mine?
de ce sa nu ma bucur de vara si de un suflet care poate sa ma iubeasca asa cum merit?

am hotarat sa fiu mai relaxata si sa nu mai pun atatea intrebari. sa las totul sa mearga de la sine. vreau iubire; am nevoie de ea. dar, pentru a primi ceea ce imi doresc, trebuie sa nu mai fiu atat de mofturoasa.
si, aseara, am realizat ca, desi pot sa fiu rea sau indiferenta, sufletul meu e independent. simte ce vrea, pentru cine vrea. prin negare nu faceam altceva decat sa ranesc cateva persoane, printre care si pe mine. mi-am dat seama ca ma razbunam pe cei ce n-aveau nici o vina pentru ranile pe care le am din trecut si nu m-am mai recunoscut. din descrieri ma descopar rece, insensibila, inaccesibila. eu nu sunt asa. sau nu eram?

m-am hotarat sa ii schimb, cel putin lui, parerea pe care si-o conturase despre mine si care e, cred eu, gresita. am un suflet vesel si cald, care are multa dragoste de dat. pe de alta parte, insa, e si ranit si se teme de noi suferinte. poate asta e motivul pentru care e putin mai selectiv. a invatat ca nu toti sunt ca el si vrea sa se fereasca de cei rai si profitori.
si am ales, inca o data, sa risc. mi-am intins mana spre atingerea iubirii. voi suporta consecintele, oricat de dure ar fi, desi, acum, ceva imi spune ca va fi bine. cred, cu o mare parte din suflet, ca iubirea se va naste si va creste sincer. pana atunci, insa, imi place cum ma face sa ma simt. mi-e bine cand stiu ca ii pasa de mine, cand ma rasfata si cand imi trezeste toti fluturasii amortiti din stomac.


P.S.: azi : Alex - Iti multumesc. pentru ca e o melodie speciala. pentru ca o sa le multumesc azi parintilor mei, care ma invata, zi de zi, ce e iubirea. pentru ca ei sunt dovada ca sufletele pereche exista.

la multi ani, de 21 de ori, pentru fiecare an in care v-ati fost alaturi unul altuia, in care v-ati iubit!
multumesc! va iubesc!

have a beautiful day!

Comentarii

  1. frumos ca intotdeauna :>
    Have a nice day,too >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. cat de frumos ai vorbit despre parintii tai..
    Draga minunata te imbratisez cu drag bucurandu-ma impreuna cu tine pentru avantarea in necunoscutul iubirii..
    Cu drag..
    Kresta ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu