Magic.

a fost cea mai frumoasa seara de vara de pana acum. m-am distrat, am cantat pana am ramas fara voce, m-am simtit de parca recitalul era sustinut pentru mine. am realizat ca mi-e bine si fara el. si ce bine! a fost prima seara, dupa mult timp, in care n-am mai simtit nevoia de a impartasi momentul cu cineva drag. eram doar eu; contam doar eu.
muzica rasuna, facandu-mi fiecare celula sa danseze. m-am simtit libera si, desi imi manifestam diferit sentimentele, m-am simtit inteleasa. pentru prima data in viata, cei din jur n-au condamnat modul tineresc de a reactiona in anumite situatii. si e un sentiment intr-adevar foarte placut.
si, acum, chiar as striga in gura mare ca sunt fericita. dar eu merg pe ideea ca platim pentru orice lucru bun si mi-e teama de ceea ce s-ar putea intampla. tot ce imi doresc e un sfarsit de vara ca pana acum : linistit, racoros si fericit.

imi place ca a inceput turneul de vara de sarituri cu schiurile, unul din sporturile mele preferate. desi iarna competitia arata mult mai bine, pe zapada, si acum pare interesant. cu toate ca saritorul meu preferat nu e chiar in forma, sper ca, dupa intregirea echipei, lucrurile pentru Austria vor merge mai bine. daca sunteti fani ai acestui sport, va astept cu comentarii/intrebari/discutii.


P.S.: azi : DeepSide DeeJays - Beautiful days. pentru ca e melodia mea preferata, de acest gen. pentru ca imi schimba orice stare intr-una buna, inca de la primele sunete.

have a happy day!

Comentarii

  1. suna marfa chestia cu sariturile..n-am mai fost la munte de 2 ani :))..nici nu mai stiu cum e.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu