Pentru mine.

a fost o saptamana incarcata, din care cel mai mult am simtit lipsa timpului. dar a fost minunat.
m-am incarcat din verdele naturii, cat am fost la tara. m-am bucurat de soarele meu. mi-am pictat sufletul in culorile cerului meu la rasarit si la apus. am profitat de tot ce am putut saptamana asta. pentru ca totul, parca, a fost al meu, totul pentru mine.

acum am o invalmaseala de ganduri. el mi-a disparut din inima pentru cateva zile; a revenit, insa, si ma terorizeaza gandul ca poate fi cu ea. intamplator, azi, am reauzit melodia ce imi amintea de EL si mi-a aruncat in fata toate imaginile cu EL. m-am departat, involuntar, de singurul loc care imi mai amintea de Ea, de singura persoana care ii semana perfect. si nu-mi place. incep sa observ trecerea anilor, urmele lasate de acestia asupra unor persoane si nici asta nu imi place prea mult. si, acum, mi-ar placea sa se opreasca totul in loc, macar pentru o zi.


poate sa vi se para ciudat, dar remarc o oarecare schimbare in atitudinea mea, in modul in care ma vad, de cand am implinit 18 ani. de parca m-as vedea cu alti ochi. ma simt altfel, desi nu pot sa explic sentimentul. scrisoarea catre inima mi-a facut bine. i-a facut bine inimii mele. am o stare de bine. ori sunt mai indiferenta, mai nepasatoare, ori lucrurile chiar se schimba. 

saptamana asta a fost a mea. zilele au avut cel mai bun gust, cel al copilariei, presarat cu adolescenta si cu esenta unui nou inceput. saptamana asta prietenii mi-au fost aproape cat pentru tot anul. saptamana asta am zambit, am ras, am plans de bucurie, de emotie si un pic de tristete.
am realizat ca gustul copilariei mele e cel al biscuitilor cu crema de cacao si aroma de rom, pe care ii cumparam din banii primiti de la Ea. e singura savoare de care mi-e dor si pe care n-am uitat-o. pentru ca ma leaga multe amintiri de aceasta.

copilaria voastra ce gust are?


P.S.: azi : Inna - Amazing. pentru ca imi place melodia. pentru ca asa simt lucrurile.

have a nice week!

Comentarii

Trimiteți un comentariu