Plecare.

a venit ziua mult asteptata in care imi fac bagajele. ador lucrul asta, mai ales atunci cand am multe de luat. de data asta, insa, am un sentiment ciudat; de parca se vor schimba atat de multe in timpul cat voi fi plecata. de parca calatoria asta va dura atat de mult.
am mai avut o data senzatia ca as pleca pentru totdeauna, dar acum au fost si cateva piedici, pe care le interpretez ca semne. de aceea, acum, imi e un pic teama de plecarea asta. 

probabil sunt eu un pic mai pesimista, zilele astea, in urma a tot ce s-a intamplat. pentru ca nu ma mai regasesc vesela; nu sunt nici trista, dar nu am sufletul calm. ii am pe cei mai buni prieteni aproape, pe el, dar parca lipseste ceva. nu stiu ce.
imi spun ca "totul va fi bine" si sper ca temerile mele sa se spulbere. pana pe 6 septembrie, cand ajung acasa, probabil veti mai citi despre mine. nu m-am hotarat inca, dar sper sa am timp si dispozitie, astfel incat sa nu va las sa uitati de mine.


P.S.: azi : Andra - Aripi de iubire. pentru ca ma binedispune. 

aveti grija de voi! un sfarsit de august cat mai frumos!
have fun!

Comentarii

  1. uite bine, trent. eram plecata.
    tu ce mai faci? nu mai aude omul de tine.. unde-i blogul ala, care-mi placea atat de mult?

    RăspundețiȘtergere
  2. Well... vreau sa iau la Mincu la anu' so... nu stiu daca o sa mai am timp sa scriu. In timpul verii nici n-am apucat sa stau prea mult in fata PC-ului. A fost o vara plina. M-am gandit la un alt blog, da'o sa incep sa scriu imediat ce voi gasi un subiect ok (daca se va intampla :D). Cheers! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sa`mi dai si mie sa citesc ..daca te apuci de scris :D
    >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu