Prieteni.

zambete, neintelegeri, surprize. cam asa se caracterizeaza vara mea. cel mai important lucru e ca am avut prietenii alaturi si ne-am bucurat impreuna de mici frumuseti ale vietii. nu cred, insa, ca ei stiu cat de speciali sunt. 
e adevarat. am momente in care vreau sa fiu singura, pentru a-mi demonstra ca pot sa ma descurc si asa sau pentru ca trebuie sa ma gandesc la unele situatii, eu cu mine. toti trecem prin astfel de stari, fie ca ne dam sau nu seama. toti avem zile in care suntem mai irascibili, in care nu vrem sa vedem pe nimeni. uneori, poate, ne varsam nervii pe cei care sunt acolo sa ne sprijine, nu sa incerce sa ne darame.
pe cei care rezista alaturi de noi in acele momente critice, pe aceia ii consider eu prieteni adevarati. si sunt din ce in ce mai putini, in ultima vreme, pentru ca e tot mai greu sa gasesti un suflet sincer, in lumea asta falsa. dar mie imi place sa cred si sa spun tuturor : eu am gasit cateva astfel de suflete.
poate ma insel, orbita fiind de momentele placute petrecute impreuna. poate sunt prea naiva sau poate ei ma cunosc atat de bine incat ma joaca pe degete. dar prefer sa descopar adevarul singura, fara influenta celor din jur. indoieli exista, dar sunt putine si se vor anula in curand.

de ea, cea cu care mi-am petrecut jumatate de zi ieri, sunt sigura ca e posesoarea unui suflet curat si a unei inocente, in prietenie. imi da o energie diferita; cu ea pot sa fiu oricat de zapacita vreau. si nici nu stie cat imi e de draga! invitatia pe care i-am facut-o ne-a dat de gandit in ultimele 2 zile. daca ea a incercat sa gaseasca avantajele si dezavantajele, pentru a putea lua o decizie corecta, eu am analizat mai mult prietenia noastra. si am observat ca e mereu in stanga mea, pentru ca, singura, ma descurc cu dreapta. si vreau sa impartasesc aceasta experienta cu ea, pentru ca ne-am distra si ne-am apropia mai mult. si sper sa ia o hotarare buna, fara ca apoi sa regrete. eu voi continua sa o iubesc oricum! 


P.S.: astazi : Nicole Scherzinger - Whatever happens. pentru ca o ascult de cel putin 10 ori pe zi.

have a happy afternoon!

Comentarii

Trimiteți un comentariu