Revedere.

si marea seara a trecut. n-am realizat cand a zburat timpul si nu mi-a venit sa cred cand mi-am vazut prietenii stransi in juru-mi, cantandu-mi. a fost frumos si ne-am distrat. s-au bucurat alaturi de mine, asa cum am facut si eu, la randul meu, pentru ei. si au facut sacrificii pentru mine. si s-au chinuit, doar pentru a ma vedea zambind in cel mai sincer si mai frumos mod al meu. si, pentru toate astea, le sunt recunoascatoare si ii iubesc mult.
revederea cu el a fost frumoasa, desi nu atat de speciala pe cat as fi vrut. si-a facut datoria, mi-a indeplinit unele dorinte si a fost aici. asta am apreciat cel mai mult si n-o sa uit niciodata. acum incerc sa ma conving ca e un simplu prieten si ca asa va fi pentru totdeauna, asa cum mi-a promis. dar nu pot nici sa imi mint inima care bate mai tare atunci cand ii vad numele pe ecranul telefonului, nici sa imi opresc lacrimile atunci cand imi demonstreaza ca ii pasa. dar ce e de facut, daca inima ii e data? cum pot sa ii arat ca doar eu stiu si pot sa il iubesc asa, cat pentru toate celelalte? 
stiu ca trebuie doar sa am rabdare. mai devreme sau mai tarziu, o sa realizeze. o sa vada cine i-a fost alaturi atatia ani, cine l-a primit inapoi si cine l-a iertat de atatea ori, cine l-a iubit mai mult decat toti. tot ce sper e sa nu fie prea tarziu. in putin timp voi renunta la sentimentele mele pentru el si va deveni un simplu prieten, cu voce de Prince Charming. poate ca nu ii va fi greu sa reinvie fluturasii, dar de ce sa se chinuie sa repare cand poate sa evite distrugerea?


P.S.: azi : Akcent - Stay with me. pentru ca a fost melodia noastra, pe care am avut-o toate, in acelasi timp, ca ringtone. pentru ca te iubim, fata. pentru ca e ziua ta. pentru ca ai 18 ani. pentru ca stim sa ne distram. pentru ca ne cunoastem asa bine. pentru ca vom fi mereu alaturi de tine. pentru ca putem sa dansam chiar si atunci cand se opreste muzica. pentru ca nu stiu ce m-as face fara tine. pentru ca stam in fata in autobuz, radem si ne imprietenim cu soferii. pentru ca putem face haz de necaz. pentru ca zambesti aproape tot timpul, colorat si dragalas ca un strumf. pentru ca meriti!

la multi ani!
good morning!

Comentarii

Trimiteți un comentariu