Saturatie.

zilele astea, sentimentele mele sunt amestecate. ma trezesc vesela, cand nu am nimic planuit pentru ziua respectiva, iar atunci cand n-ar trebui, sunt lipsita de chef. am zile in care as lenevi in patul meu mare, butonand telecomanda sau, pur si simplu, gandindu-ma, stand cu ochii in tavan. timpul trece incontrolabil si m-am saturat sa incerc sa-l lungesc. credeam ca pot sa fac atat de multe intr-o zi, intr-o vara, intr-un an. si observ ca intervin, de fiecare data, altele si planurile mele se naruie.
vara asta mi-am indeplinit multe vise. acum, el face posibila chiar si marea mea dorinta de a fi la radio, desi e doar unul online. e alaturi de mine, e dragalas si imi place din ce in ce mai mult. mi-e bine asa cum e, acum, cu el. nu am nevoie de mai mult.
echipa de la radio m-a primit cu bratele foarte deschise. sunt 4 baieti cu care ma inteleg bine si care m-au incurajat din prima clipa. incep sa scap de micile emotii si descopar cat de mult imi place viata de dj.

saptamana asta plec in "concediu", cu ai mei si alti prieteni. sunt sigura ca o sa fie foarte fun, pentru ca am un anturaj care stie sa se distreze. o sa vad locuri noi, o sa fac poze multe si o sa invat despre fiecare cate ceva. o sa ma plimb mult, o sa rad si o sa-mi incarc bateriile pentru liceu. 
si stiu ca atunci cand o sa ma intorc o sa fie deja toamna. si abia astept. nu mi-e frica de ploaie si nu ma sperii de astenia sezoniera. cred ca anul asta o sa trec usor peste ea, asta in cazul in care o sa ma viziteze, caci am avut o vara prea frumoasa, pentru a o sfarsi cu o astenie. si vreau un peisaj caramiziu,  un covor de frunze, care fosnesc la fiecare pas, si un suflet cald, care sa alunge orice adiere mai rece de vant. 

pentru ca, da, m-am saturat de vara!


P.S.: azi : Andreea Banica ft. Dony - Samba. pentru ca mi-a placut melodia de la primele acorduri.

good night!

Comentarii

  1. Da...de ce să nu fie bine:)?


    am avut multe legături cu leii:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum sa te saturi de vara? :O
    :))
    Si mie.mi plc melodia..dar prea pune mana p andreea,dony :)))
    >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu