Scrisoare pentru inima.

Constanta, 05 august 2009,

Draga mea,

se implinesc 18 ani de cand te am cu mine. am crescut impreuna; am invatat sa supravietuim in lumea asta rea. m-am schimbat pentru tine; am atacat atunci cand te-am simtit ranita. am incercat sa te protejez, dar uneori ai actionat fara sa ma intrebi. am trecut, insa, cu vederea, te-am ingrijit si te-am sfatuit. eu am invatat din greselile facute de tine. tu cand ai sa intelegi ce e bine si ce nu?
eu te cunosc cel mai bine. iti stiu toate secretele, dar asta nu ma impiedica sa te iubesc. stim amandoua ca ai si gresit, dar, in unele situatii, te-ai lasat influentata de mine. eh, s-au intamplat multe de cand suntem impreuna. eram mai mici si nu stiam sa ne ferim de pericole. am crescut, dar tot mai calcam stramb, din cand in cand.

mai stii cand ne-am indragostit prima data? ti-am trimis un mesaj, prin niste fluturasi mici, si ai inceput sa te agiti. nici acum n-am inteles de ce te comportai asa : erai speriata? erai ingrijorata pentru mine? pentru noi? dar ai vazut ca a fost bine. urmatoarele dati a fost mai greu, pentru ca incepeam sa ne dumirim cum sta treaba. dar am fost mereu una langa cealalta si ne-am ajutat sa mergem mai departe.
mai stii, acum 3 ani, cand o parte din tine s-a rupt? am luptat si am incercat sa te reintregesc. poate ca nu am reusit cu exactitate, dar stii ca am facut tot ce am putut; stii ca, daca as putea, as da timpul inapoi si as evita tot ceea ce ne-a facut sa suferim. pentru ca da : daca suferi tu, sufar si eu; daca esti fericita tu, sunt fericita si eu. acum, te stiu putin nelinistita si sunt agitata, dar am incredere ca iti vei reveni. si am sa uit tot; si am sa-ti iert tot, cum am facut de fiecare data. pentru ca fara tine n-as mai fi eu.

mai stii ce inocente eram atunci, acum 17 ani? mai stii ce lucruri ne preocupau, ce ne doream, cum pierdeam vremea? cand au trecut toti anii astia? de ce nu mi-ai spus, inca de atunci, ca fiecare secunda e importanta si trebuie pretuita? de ce nu m-ai ajutat sa constientizez, mai devreme, ca nu voi putea intoarce timpul niciodata? de ce nu ai pastrat si mai multe amintiri, si mai multe vise? de ce n-ai prelungit copilaria? acum sa nu-mi spui ca va fi bine, ca nu se vor schimba prea multe, pentru ca stiu asta. dar si tu stii, cunoscandu-ma, ca sunt conservatoare si ca nu-mi plac schimbarile de nici un fel.

iti multumesc ca mi-ai fost alaturi, ca mi-ai dat zambete calde si sentimente minunate. iti multumesc pentru fiecare vis, pentru fiecare ambitie, pentru fiecare strop de putere. iti multumesc si pentru lacrimile care ma linisteau, prin care scapam de energiile negative. iti multumesc ca mi-ai fost alaturi si ca m-ai suportat atat.
abia acum incepe adevarata aventura, dar te am, in continuare, cu mine si totu-mi pare mai usor.

ai grija de tine, de mine; ai grija de noi.

Cu prietenie si mult drag,
jumatatea ta materiala. 


P.S.: astazi : Vama Veche - 18 ani. pentru ca sufletul mi-e bomba; explodez!

have a sunny day!

Comentarii

  1. Sunt sigura ca vorbesc in numele tuturor cititorilor cand spun ca picaturi sarate ne gadila ochisorii. Postarea aceasta este minunata. Pur si simplu mi-a atins sufletul.. Sa nu te schimbi.
    5 ! Si la multi ani :*

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi anii draga 5zambete! sa ai pe chip in fiecare zi cel putin 5zambete,iar aceste 5zambete sa se tot inmulteasca. sa iubesti mult! la multi ani inca o data:)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu exploda.
    si tie, multumesc>:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu