Iubirica.

astazi am fost sa imi petrec ziua cu finuta mea de 2 ani si cateva luni. venirea ei pe lume a fost ca o raza de lumina, pe care o asteptam de mult. o simt de parca are sufletul bunicii mele. mi-a placut sa cred ca EA se va reincarna pentru a fi langa mine. si caut mereu trasaturi ale ei, la cei mici. revenind la Catalina, este atat de dragalasa si de lipicioasa incat te inveseleste si-ti pune un zambet pe buze, oricat de trist ai fi. in ultima vreme, a inceput sa vorbeasca, intr-o limba a ei, pe care nu o intelege aproape nimeni. are o voce placuta si este foarte amuzanta cand se straduieste sa cante. a mai crescut, a ramas la fel de frumusica, dar acum e un pic mai rusinoasa.
prima data am vazut-o pe 21 iunie 2007, la cateva ore de la nastere. era prima fata nascuta in familia noastra, dupa 5 baietei. si imi e cea mai draga, pentru ca o consider surioara mea mai mica. in februarie am fost la munte cu ea si a fost papusica noastra. a ras, s-a jucat cu fiecare in parte si nu s-a mai dezlipit de sanie. s-a apropiat mult de mine, statea numai cu noi si despartirea a fost grea. in timpul saptamanii e mai greu sa ne intalnim si, cum fiecare are un anumit program, intalnirile s-au cam amanat.
acum, cand ne-am vazut, a fost ciudat la inceput, pentru ca se rusina. apoi a inceput sa se joace, sa rada. mai nou, si canta, chiar daca din "la multi ani" se intelege "aaa buuuud ann". se duce la gradinita si este "laudata" ca fiind cea mai obraznica. ia ciorbica in lingura si arunca in ceilalti copii, alearga dezbracata prin camera, atunci cand trebuie sa o schimbe. eu totusi cred ca asa e normal sa se poarte un copil de 3 ani. sa se joace, sa-si consume energia, sa se bucure de cei mai minunati ani.

dar, orice ar face, va ramane iubirica mea si o sa-i fiu alaturi. va putea conta oricand pe mine si voi incerca sa-i dau cele mai bune sfaturi. [am tinut sa impartasesc asta cu voi, pentru ca, atunci cand am martori, imi tin promisiunea mai bine].


P.S.: astazi : Claudia Cream - Don't miss missing you. pentru ca o ador.

have a lovely week!

Comentarii