Back.

m-am intors din vacanta! 
stiu ca am zis ca n-o sa va las sa ma uitati, dar timpul pare scurt cand sunt atatea de facut si am preferat sa profit de fiecare secunda petrecuta acolo, departe de casa, departe de tot ce-i rau sau neplacut.
m-am incarcat cu energie, cu buna dispozitie si cu multe zambete. am vazut lucruri noi, orase frumoase, locuri incarcate de istorie, de farmec. am intalnit oameni mai buni, mai calzi, mai rabdatori. am invatat, am simtit, am ascuns in suflet cele mai frumoase momente.
de maine voi incepe sa postez din "jurnalul de calatorie", aratandu-va si cateva dintre pozele pe care le-am facut.

pana atunci, vreau ca aceasta postare sa-i fie dedicata celei mai bune prietene ale mele, a carei zi de nastere a fost pe 29 august. pentru ca nu eram acasa atunci, voi pune astazi melodia pentru ea. pentru ca merita. pentru ca n-o sa uit niciodata clipele petrecute alaturi de ea, fie ele bune sau rele. pentru ca ne-am fost alaturi una alteia in cele mai dificile situatii. pentru ca ne stim de cand eram micute.

pentru ca ne-am bucurat una pentru cealalta. pentru ca ne iubim si ne-o spunem de fiecare data. pentru ca, atunci cand suntem impreuna, 90% din timp radem. pentru ca, desi suntem mai departe, legatura dintre noi ramane stransa. pentru ca e speciala.


P.S.: azi : Adriana Rusu - Best friend. pentru ea.

good night!

Comentarii

  1. Multumesc frumos. Asta a fost cea mai frumoasa urare. Multumesc din suflet, 5zambete. Iti trimit 29 de pupicuri :)) pentru ca te iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt frumoase relatiile speciale in care departarea nu reuseste sa strige legatura (speciala-speciala-speciala)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Aiii venit :> :*
    Bine ai venit >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. andreea, stii ca si eu te iubesc :)

    killer, da, chiar sunt. >:D<

    tasha, mss :"> mi-a fost dor de tine. de voi. >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu